Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Spis klassisk britisk med kendisserne

The Guinea Grill i London har eksisteret siden 1952, men alt tyder på, at der faktisk har været en britisk Inn her helt siden 1452.

Atmosfæren er helt unik med utallige billeder på væggene, mørke træpaneler og alt hvad der ellers hører hjemme i en engelsk pub. Tjenerne er med til at sætte deres præg på restauranten og serverer stedets berømmede store steaks med et glimt i øjet og masser af humor. De er også stolte af deres kidney pies, som har vundet flere nationale mesterskaber. Menukortets klassiske britiske retter er alle af høj kvalitet med fokus på velhængt oksekød fra de bedste kvæg fra både?. The Guinea Grill besøges ofte af kendisser og har høstet mange roser i flere aviser og restaurantguider.

Tip i tippet

Restauranten ligger ca. 50 meter fra Berkeley Square. De nærmest undergrundstationer er Green Park, Bond Street og Oxford Circus ca. 500 meter derfra.

Periode

Hele året

Adresse

30 Bruton Place Mayfair W1J 6NL London

Nærmeste lufthavn

Heathrow, Gatwick, Stansted

Hoteller i nærheden

St Ermins Hotel St Giles Hotel Strand Palace

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/millennium-resort-patong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.