Billedet er fra London

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Concierge
  • Lounge
  • Parkering
    Parkering
  • Mad- og drikke automat

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

St Giles London – A St Giles Hotel

3-stjernet hotel med swimmingpool med en super god beliggenhed ved Tottenham Court Road
Det 3-stjernede St. Giles Hotel ligger sublimt i hjertet af London med gåafstand til Oxford Street med alt hvad du kan ønske dig af shopping og China Town med spændende kinesiske butikker. Du har heller ikke langt til Covent Garden og de mange teatre samt British Museum.

Der er blot 1 minuts gang til Tottenham Court Road, der et perfekt sted at starte shoppingturen på Oxford Street. Her finder du også en undergroundsstation og stopppested for en lang række busser, der giver dig let adgang til de mange øvrige attraktioner og spændende bydele i London.

På St. Giles er der en morgenmadsrestaurant med buffet samt en lille snack-/morgenmads cafe hvis du har travlt. Der udover finder du på hotellet flere restauranter, en italiensk, en kinesisk og en japansk og ikke at forglemme Lazy Dog Bar, hvor du kan nyde en pint eller en forfriskning.

St. Giles har 705 værelser af varierende størrelse, enten med en dobbeltseng (140 cm bred) eller 2 enkeltsenge, værelserne med en dobbeltsengr forholdsvise små, men alle værelser har kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks og tv.

St. Giles er et godt valg hvis du ikke stiller de store krav til værelst, men vil bo super centralt i et liviligt område, og gerne vil have både en bar samt restauranter på dit hotel.

TIP: Rejser du til London for at shoppe billigt, er et besøg i den gigantiske tøjbutik Primark et must. Her kan du hurtigt få fyldt et par bæreposer til ingen penge!
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/idre-fjall/idre-fjall-fantastisk-vinterdestination.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.