Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Anita
Stenløse
19. dec. 2008

Storbyen London

Paddington-centralt-fredeligt-shows-shopscentre- hyggeligt-rent og ordentligt og perfekte engelske spisesteder. Kort sagt, London har det hele.

London - central mineferie

Kort ferie - torsdag aften efter arbejdstid i Danmark landede vi i London- og efter et par timer med det offentlige var vi i London og vores bestemmelsessted Paddington. Vores hotel lå 5 min gang derfra. Bare perfekt mht til busser med videre. Stedet var pænt - rent og stille bred boulevardagtigt hotel.

Vores dage i London gik i denne omgang med besøg på de store gratis museums bag Albert Concert Hall, shopping og shows - en ganske almindelig danskers drøm om en forlænget weekend i London.

Først køb af billetter til Mama Mia ved Cirkle Cirkus - dernæst shopping - regnvejr så vi tog på museum bag ved Albert Concerthalls.... Skønne museums, der er 3 til forskellig smag... Dernæst hygge i vores hotel - og så afsted til Mama Mia....

Næste dag samme program men nye steder. Denne gang musical Queens....vi må sige de englændere kan bare synge +++++++++++  Vores hotel var nabo til små makeder med alt spiseligt et hjerte kan begære, varmt, koldt, sødt og syrligt.

Kommentarer til rejsetips om London

Paddington - hotellet?!

24/01 2009 Marie
Også jeg er vældig interesseret i at få hotelnavnet på hotellet "5 min fra Paddington"...

London central mineferie - fra Anita 19 Dec. 08

05/01 2009 Anne-Mare Dalhauge
Det ville have været rart med Hotel navnet (og adresse). Det hjælper slet ikke at læse at hotellet var "5 mn fra Paddington" og "Stedet var pænt - rent og stille bred boulevardagtigt hotel" og "Vores hotel var nabo til små makeder med alst spiseligt et hjerte kan begære".... når man ikke få at vide Hotel navnet og adresse. Den rejsetip kan jeg ikke bruge til noget, desværre ;o)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/les-terres.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.