Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips af samme forfatter

  • Outback-light oplevelse

    (Bedømt af 4 personer)
    30.06.11: Charlotte Olesen
    Hvis man kører langs østkysten af Australien, skal man ikke snyde sig selv for en fantatisk mulighed for at opleve outbacken. Man kan ved Townsville dreje ind i landet, og kører ca 135 km til den mest hyggelige og charmerende by med smukke huse, omgivet af gamle guldminer.
    Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Olesen
Glostrup
5. feb. 2011

Tag toget fra London til Oxford

Når man er på storbysferie i London, skal man ikke snyde sig selv for at få et sus fra tidligere tider. Dette kan gøres ved at tage en tur til Oxford.
Man kan for omkring 200 kr retur, tage toget til Oxford på en time. En togtur hvor man får set en del af England udenfor storbyen. Når man står af i Oxford er man straks bragt tilbage i tiden med Oxford mange aktive universiteter. Mange utrolige smukke bygninger, flere steder kan man få lov at komme helt ind i universiteterne. Er man så fan af engelske krimier, kan man ikke undgå at føle at man går i inspektor Morses fodspor, en suveræn oplevelse, for en ægte fan. Endelig har Oxford også en hyggelig gade med forretninger. Alt i alt et spændende og interessant afbræk i storbyferien. Samtidig også et sundt afbræk da luften i Oxford er meget renere end London bymidte.

Seværdigheder
Middelalderbyer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.