Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Parlament
Rejsetips indsendt af:
Vibeke
Ølstykke
10. juni 2009

Togbillet til 6 zoner hele dagen på ankomstdag i London og taxa på hjemvejen.

I bliver snydt, hvis der bestilles togbillet til Victoria station i Gatwich lufthavn ved den første billetluge, som I møder.
Et at de mange teatre
Et at de mange teatre

London på gåben, shoppetur og musical

En veninde og jeg havde en fantastisk 4 dages tur i London. Da vi ankom til Gatwich torsdag kl. 9 blev der solgt billetter til expres og det almindelige tog og når det er første gang man er i London, er det naturligt at købe billetten der. Den kostede 8 £. Da vi kom lidt længere frem mod toget viste det sig at der var billetluger, hvor der også kunne købes billetter. Vi skulle have købt dem der og sagt at den også skulle gælde til metroen og zone 1. Det tog 1 time til Victoria station, hvor vi så skulle købe billet til metroen. Den kostede 7 £.Her bad vi om billet til Russel Square. Der var ingen vejledning eller spørgsmål. Da vi ankom til Royal National hotel og henvendte os i turistinformationen var de meget behjælpelige og flinke. Klokken var kun 11 og vi kunne først komme på værelset kl. 14. Kiosken sagde til os at vi skulle gå på stationen og klage til chefen over meget dårlig vejledning til turister og sige at vi skulle have byttet vores one way ticket til en all day tidket til metroen og busserne. Det gjorde vi nu ikke. I stedet gik vi hen og spiste frokost på en hyggelig cafe i solen på lille hyggelig sidegade. Derefter gik vi til Waterloo br. Og hele langs floden til Bigben og videre til Buckinham Palace. Hvor vi lagde og lidt på græsset og nød den blå himmel og solen. Derefter gik vi hjem gennem Oxford Street m.m. Vi var hjemme på hotellet kl. 4 godt trætte efter ca. 14. Det var skønt at komme på værelset og få et dejligt bad og et lille hvil. Derefter gik vi hen og fik mad på en hyggelig pub.
Fredag var shoppedag og kl. 17 var vi i teateret og se Mama Mia, det var helt fantastisk flot og dejlig musik.
Optog i anledning af dronningens fødselsdag
Optog i anledning af dronningens fødselsdag

Sightseeing tur i det centrale London

Lørdag var vi på heldagstur rundt i London med en afsluttende sejltur på Themsen. Der var generalprøve på det store optog der skulle være på dronningens fødselsdag, så det var en stor oplevelse.Turen var fra kl. 8 morgen og vi var først hjemme kl. 19. Søndag morgen tog vi bussen til Hyde park hvor vi gik gennem hele parken til Diannas minde park og forbi den smukke sø med badeanlæg og pragtfuldt tehus. Det var blå himmel og sol, så det var fantastisk smukt. Derefter en tur i Harrods, som var endnu en stor oplevelse. Efter en sidste tur på Oxford street fik vi bussen til hotellet kl. 14.
Big ben
Big ben

Hjemturen den sidste dag til Heathrow med afgang kl. 18

Det var meningen, at vi skulle have metroen helt til Heathrow, men da vi kom på stationen måtte vi opgive. Der var tusindvis af mennesker og vi kunne ikke engang komme ind i toget med vores kuffert. Det var søndag og valgdag, så det har nok været medvirkende til det enorme mylder. Vi skyndte os tilbage til Royal National hotel og fik dem til at bestille en taxa til os.
Vi vil anbefale at tage en taxa til lufthavn på hjemvejen eller til Victoria station, hvor det store tog kører til lufthavnen.
Alt i alt en fantastisk tur, hvor vi nåede at se utrolig meget på 4 dage.

Kommentarer til rejsetips om London

Hvad kostede taxaen

18/08 2009 Sanne
Hvad gav i for taxa fra Hotellet til Gatwick ?? Vi skal snart derover på samme hotel og ville gerne vide hvad det cirka koster... ?? Hilsen Sanne

Transport Gatwich/Victoria

11/06 2009 Rohde
Ang. priser på togbilletter GatwichVictoria tur/retur. Vi har de sidste gange, hvor vi (fire personer) har været i London købt billetter i Gatwich til halv pris = four for two. Det kræver, at man rejse fire personer sammen både hen og hjem. Kan det gøres billigere? Evt. sammen med travelcard til metro og busser???
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.