Billedet er fra London

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tune Hotel Canary Wharf

Pænt mellemklasses hotel i det spændende Docklands område
Tune Hotel Canary Wharf er en del af Tune Hotels kæden, som leverer hoteller uden en masse ekstra. Her kommer du til at bo på et godt og funktionelt hotel som består af hotelværelser og 24 timer reception.

Det ligger i det smarte Docklands område, for enden af North Dock og du har 3 undergrundsstationer inden for mindre end 10 minutters gang. Det er Canary Wharf med Jubilee Line, West India Quay, og Westferry, så det er let at komme ind til centrum af London. Det spændende Museum of Docklands ligger bare 3 minutters gang fra hotellet og du har heller ikke langt til Tower Bridge og Tower of London hvor kronjuvelerne findes. Greenwich med den officielle datolinie og observatoriet også værd at besøge. Restauranter og barer har du et stort udvalg af i området omkring hotellet, så det er let at finde nye spændende spisesteder hver aften.

Værelserne er enkle og pæne og har det som skal til for et par dages ophold. De er af varierende størrelse, alle har aircondition, eget bad og toilet. Inkluderet i FDM travels´s pris er håndklæder (et sæt per person) rengøring hver 3. dag, hårtørrer og sikkerhedsboks på værelset samt gratis WiFi og garanti for værelse med vindue.

Tune Hotel Canary Wharf er for dig der vil bo centralt, på et funktionelt, enkelt og pænt hotel til en rigtig god pris og ikke har brug for room service, restaurant eller pool på hotellet.Denne side er udskrevet d. 25. februar 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.