Billedet er fra London

Fakta

  • Døgnåben reception
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tune Hotel - Paddington London

God service og super beliggenhed
Tune Hotel Paddington er en del af Tune Hotels kæden, som leverer hoteller uden en masse ekstra. Her kommer du til at bo på et godt og funktionelt hotel som består af hotelværelser og 24 timer reception.

Det ligger godt, bare 400 meter fra Paddington Street Station. Herfra har du rigtig gode forbindelser med bus og undergrunden til London samt Heathrow Express. Du er i det livlige Bayswater / Notting Hill område med Portobello Road Market inden for gåafstand. Hyde Park kan du også let nå til fods, her er det skønt at nyde roen og freden midt i en storby. Restauranter og barer har du et stort udvalg af i området omkring hotellet, så det er let at finde nye spændende restauranter hver aften.

Værelserne er enkle og pæne og har det som skal til for et par dages ophold. De er af varierende størrelse, alle har aircondition, eget bad og toilet. Inkluderet i FDM travels´s pris er håndklæder (et sæt per person) rengøring hver 3. dag, hårtørrer og sikkerhedsboks på værelset samt gratis WiFi og garanti for værelse med vindue. og garanti for værelse med vindue.

Tune Hotel Paddington er for dig der vil bo centralt, på et funktionelt, enkelt og pænt hotel til en rigtig god pris og ikke har brug for room service, restaurant eller pool på hotellet.


Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/travelodge-valleyfair-shakopee.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.