Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Verdensklasses kunst i London uden det koster en penny
Rejsetips indsendt af:
Ole
Svendborg
3. feb. 2011

Verdensklasses kunst i London uden det koster en penny

I London kan du opleve nogle af verdens mest fantastiske, storslåede og imponerende kunstværker uden at det koster en eneste penny.
På National Gallery på Trafalgar Square kan du se alle de store kunstneres rigtige ægte billeder: Da Vinci, Van Gogh, Rembrandt og Renoir for nu at nævne fire af de store.

Mere gratis billedkunst i den absolutte topklasse finder du på de to Tate-museer, På Tate Modern og Tate Britain. På sidstnævne kan den berømte Turner-udstilling varmt anbefales.
På det enorme British Museum dokumenteres menneskehedens historie ved hjælp af over syv millioner genstande – verdens største samling overhovedet - fra alle kontinenter. Udstillingen om de egyptiske mumier kan særligt anbefales. Endelig kan man på Victoria and Albert Museum opleve verdens største samling af europæisk kunsthåndværk. Også her vandrte man ind uden at åbne pungen. Efter sådan en rundrejse, er det vel ok at spendere nogle pund på en tur i London Eye eller betale for et visit blandt kendis-dukkerne på Madame Tussauds.

Kommentarer til rejsetippet om London

rettelse ikke Summerhill, men Somerset house.

30/03 2011 Merete S.Søbygaard
Slottet er bygget af hertugen af Somerset i midten af 500 tallet. Hele samlingen er skabt af en privatsamling som er testamenteret offentligheden. Usstillingerne er først åbnet for offentligheden i 1990. slotspladsen bliver også brugt til koncerter om sommeren.

En multioplevelse.af højeste karat

30/03 2011 Merete S.Søbygaard
At komme ind på slotspladsern til Summerhill og opleve slotspladsen omdannet til et enormt juleland med skøjtebane. Kunstudstillingerne var en kæmpeoverraskelse at se. så efter en slentretur i london med opdagelse for øje var det en stor oplevelsePå vores slentretur oplevede vi også den ensgelse frimurerordens hovedsæde, som kunne beundres igennem ordenens historie tilbage til krigene mod Franklrig, og hvorfor ordenen tog præg fra netop Frankrig. Undervejs til slottet summerhill kan man også beundre BBC.s domicil. specielt i aftenlys er det smukt. Livet i london`s gader er i sig selv spændende med ale de små pupper, og til forskel fra tidligere et væld af små dejliger restauranter. man er tilbøejig til at tage metroen fra sted til sted, men en slentretur og bare se hvad der falder af undervejs, men hvor nman fra starten har et overordnet mål.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/vi-elsker-berlin-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.