Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om London

Læs mere om rejser til London

Rejsetips indsendt af:
Inge-Marie Kirkeby
Horsens
18. marts 2010

Weekendtur til London

Min kæreste og jeg var en weekendtur i London, og en dag vi skulle have frokost fandt vi det mest fantastiske spise sted.
Uden for Spagetti House Knightsbridge
Uden for Spagetti House Knightsbridge

Lang søndag

Vi ankom fredag aften, og havde spist på Pizza Hut. Det var fin mad til prisen og vi ville bare i seng. Lørdag gik ud på at skulle ud til alle seværdighederne, så det blev en lang og hård dag. Om aftenen ville vi ud og spise, og vi havde fundet en fantastisk restaurant i SoHo, men da vi kom frem havde de ikke plads, så vi endte på en lille pub med ikke god mad.

Hele weekenden havde altså ikke været præget af de helt store gastronomiske oplevelser, så da vi nåede til søndag middag og vi skulle finde noget frokost, havde vi ikke de store forventninger. Men vi endte på en restaurant som hedder Spagetti House. Det var et lille tæt pakket sted ved Knightsbridge, men de havde gode tilbud og lækre retter. vi bestilte begge to spagetti retter og det var helt fantastisk. Det smagte rigtig godt. Det er heller ikke specielt dyrt. Restauranten er en kæde, så den ligger rigtig mange steder i London centrum og er bestemt et besøg værd.

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til London

Hoteller i London
Rejser til London
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/dubai/dubai-kuala-lumpur-kho-lanta-bangkok.-en-dejlig-oplevelse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.