Billedet er fra Manchester

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Parkering
    Parkering
  • Mødelokaler

Læs mere om

Hotel Football

Bo ved siden af Old Trafford på Hotel Football, ejet af Ryan Giggs og Gary Neville - er du fodbold fan, fås det ikke meget bedre.
Hotel Football i Manchester ligger lige overfor fodboldstadionet Old Trafford, hvor Manchester United har deres berømte hjemmebane, og tæt på Media City samt centrum af Manchester.

Hotellet er ejet af et par berømste Manchester United spillere, Ryan Giggs og Gary Neville, og derfor er temaet for hotellet selvfølgelig fodbold.

Hotellet er bygget i 2014 og de moderne værelser har alle 40" plasma-tv med samtlige Sky Sports-kanaler, badeværelse med bruser, aircondition samt gratis Wifi på hele hotellet.

På stedet kan man spise på Café Football, hvor der tilbydes madoplevelser inspireret af ånden fra fodbold.

På Hotel Football Manchester er der døgnåben reception, en bar og en snackbar. De øvrige faciliteter på stedet omfatter mødelokaler, bagageopbevaring og tøjrens. Der tilbydes desuden gratis parkering.

Hotellet ligger 200 m fra Old Trafford, 1,1 km fra teater- og gallerikomplekset The Lowry og 3 km fra Operahuset. Manchester Lufthavn ligger 11 km derfra.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/manchester/hotel-football.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.