Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Southwest, Cornwall og Devon

 • Ta' en tur til England i egen bil

  (Bedømt af 15 personer)
  22.07.10: Carsten Rehr
  Prøv en ferietur til England i egen bil. Det er ikke så svært at køre i den "forkerte side", og når du først har vænnet dig til det, oplever du et land med smukke landskaber, hyggelige byer og masser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Storslået natur

  (Bedømt af 1 person)
  21.05.10: Thorkild Hansen
  En oplevelse af højt karat ved Dartmoor Nationalpark.
  Læs hele rejsetippet
 • Cornwall - det sydvestlige England

  (Bedømt af 12 personer)
  13.08.09: Hanne og Frede Lauritsen
  Vores sommerferie 2007 gik til England nærmere betegnet den sydvestlige del – Cornwall. Det skal blive spændende at se en del af det land, der i fordums tid hørte under kongeriget Danmark. Fordums tid vil i den forbindelse sige godt 1000 år, begyndende med de grumme Vikinger og derefter banditten Svend Tveskæg, der gjorde sig barskt bemærket, for han havde nemlig krigstogter som sin hobby.
  Læs hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Jan Ejler
Kokkedal
26. juli 2010

Sydengland/Cornwall, solskin, palmer og smukt landskab

England eller Sydengland er vist ikke lige det rejsemål, man først tænker på, når ferien skal planlægges. Og det er en skam.

Sydengland/Cornwall/Penzance

Dette skal ikke være nogen lang historie eller ferieberetning, men blot et lille rejsetip for dem, som overvejer at drage på opdagelse i Sydengland, nærmere Cornwall med de vilde kyster, store bløde bakker og store skove, solskin og palmer.

Turen over Dartmoor, den kæmpestore hede, er noget helt for sig selv, begyndende med kørsel gennem skove ad smalle veje, efterhånden stigende og ud på heden, hvor får, geder og de særlige Dartmoor ponyer går frit omkring. Stigningerne er nogle steder heftige, helt op til 20 %, så lad cyklen stå - eller træk.

Næ, mit egenlige tip drejer sig om The Smugglers i Newlyn kun 2 km sydpå ad kysten fra Penzance. Det er en restaurant med værelser. Og sikke værelser, og sikken en betjening. Det er ubeskriveligt, så jeg lader være med mere. Men værtsparret får en til at føle sig i familie, uden at være påtrængende. Og alt til overkommelige priser.
Restauranten ligger lige ned til den store havn, hvorfra vandet forsvinder hver 6 time. Og kommer tilbage hver 6 time igen. Heldigvis for fiskerne.
Rigtig god tur.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/hua-hin/g-house-hua-hin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.