Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Tallinn

Her kan du bestille dit fly til Tallinn. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flyrejser til Tallinn.

Find de billige fly til Tallinn

Normalt finder du de billige fly til Tallinn i Estland, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Tallinn på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Tallinn i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt.

Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Tallinn.

Prisen på fly til Tallinn er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Tallinn i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Tallinn hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Tallinn

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Tallinn fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Tallinn uden mellemlandinger.

Tallinn lufthavn – Tallina Lennujaam

Efter din flyrejse til Estlands hovedstad, Tallinn, lander du i en moderne lufthavn, der ligger under 5 km nord fra byens centrum.
Læs mere om Tallinns lufthavn

Transport til og fra Tallinns lufthavn
Selvom afstanden til Tallinns centrum er ganske kort, har du stadig behov for transport til centrum, når du lander med dit fly.

Med bus

Da Tallinns lufthavnen kun ligger små 5 km fra centrum, er det nemt for dig at tage en bus. Tag Scaniabus nr. 2 til Tallinns bymidte og nyd godt af, at du kan købe din billet i bussen. Du finder busstoppestedet foran ankomsthallens indgang.
Læs mere om busser til Tallinn

Med taxi
Det er lidt dyrere for dig at tage en taxi, men selvfølgelig også både hurtigere og nemmere. Taxierne holder parkeret foran ankomsthallen.
Læs mere om taxi til Tallinn

Med udlejningsbil

Det kan være en god idé at leje en bil, hvis du vil udforske mere af Estland end bare hovedstanden. Hos FDM Travel kan du nemt leje en bil. Vi sørger for at den står klar til dig når du lander i lufthavnen.
Lej en bil i Tallinn

Kort om Tallinn

Hyggelige små gader i Tallinn
Vælger du at tage turen til Tallinn, ankommer du til en forholdsvis lille, men meget interessant hovedstad. Der bor omkring en halv million mennesker i Tallinn, som ligger på Estlands nordlige kyst og blot 80 km fra Helsinki. De fleste er nok enige i at Tallinns gamle bydel, Vanalinn, er byens helt store trækplaster.

Den gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste og hvis du tager turen gennem byen, kan du næsten få fornemmelsen af, at du er tilbage i middelalderen. Vanalinn er omgivet af en lang mur med smukke gamle porte, så du får nærmest følelsen af, at du træder ind i en anden verden, når du går gennem portene. Hvis du går på opdagelse i de små gyder, vil du finde et hav af små pladser, dejlige butikker, cafeer og gallerier. Tallinn har naturligvis også en mere moderne dimension, hvor skyskrabere og moderne arkitektur dominerer bybilledet. Bevæger du dig lidt udenfor byen, kan du opleve smukke nationalparker og kyststrækninger. Tallinn er altså meget kontrastfyldt. Af den grund, har byen noget for enhver smag.
Læs mere om Tallinn
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.