Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tallinn

 • Husk elgesuppe i det gamle rådhus i Tallinn

  02.03.14: Niels Jensen
  I den gammle by i Tallinn - den med den danske konges have - kan man i et lille serveringssted ved byens gamle rådhus købe en skål elgesuppe for blot 2 €.
  Se hele rejsetippet
 • City Marina i Tallinn

  (Bedømt af 8 personer)
  16.04.12: Alexander Borum
  Er man til god mad, god betjening og dejlige rolige omgivelser, så er City Marina bestemt et besøg værd.

  City Marina har placeret sig imellem de 4 store færge terminaler i det ellers fredelige indre havne bassin, herfra kan man nyde flere lette retter i friske og afslappende omgivelser udenfor den travle bymidte (som dog kun ligger 1km fra stedet).
  Se hele rejsetippet
 • Tallinn - Et undervurderet storbymål

  (Bedømt af 40 personer)
  05.08.11: Alex
  I reglen er det klassiske stormetropoler som London, Paris, New York, Rom eller Barcelona, der har fornemst tiltrækningskraft på os danskere, når vi bestemmer os for at tage på storbyferie.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tallinn

Rejsetips af samme forfatter

Jul i Tallinn et Antikvitet himmel
Rejsetips indsendt af:
Århus C
26. sept. 2011

Jul i Tallinn et Antikvitet himmel

Jeg havde den fornøjelse at bo i Tallinn i en periode hen over jul og nytår 2009-2010, og når jeg tænker tilbage på denne til bringer det stadig smil til mine læber.
Holder man sig til den gamle bydel som er brolagt med brosten og hvor der til dagligt vandre udklædte folk rundt og sælger brændte mandler, kan man ikke andet end at komme i jule humør. I December er der desuden opsat et julemarked på rådhuspladsen hvor man kan købe alverdens ting og sager, alt fra strik til marmelade. Og i de nært liggende gader finder man et utal af antikviteter forretninger, der sælger alt fra smykker til rustninger. Det er et paradis er man til gamle sager.

Kan man lide at gå på opdagelse kan det også anbefales at man tager en tur på ”det russiske marked” som ligger bag togbanen. Det er et lokalt marked for russerne, som stadig er ca. 30 % af den estiske befolkning. På dette marked kan man også finde mange antikviteter, og mande spændende ting, smykker og ting fra krigens tid.
Desuden er Tallinn fyldt med søde og spændende cafeer, restauranter og der er mange gode diskoteker, så Tallinn er bestemt en by for alle aldersgrupper. GOD TUR OG GOD JUL

Shopping
Julemarkeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tallinn

Hoteller i Tallinn
Rejser til Tallinn
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/shopping-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.