Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tallinn

Læs mere om rejser til Tallinn

Rejsetips af samme forfatter

Tallinn
Rejsetips indsendt af:
København
18. juli 2011

Tallinn

Middelalderbyen Tallinn har stof til ca. 3 dages besøg, men kan selvfølgelig kombineres med de andre baltiske hovedstæder Vilnius og Riga.
Først og fremmest, man skal bo i den gamle bydel.
Om ikke indenfor bymuren så tilpas tæt ved den, at man er væk fra sovjettidens knapt så flatterende betonbyggeri.

Dannebrog faldt ned her – fortæller historien – i 1219 og indgår i Tallinns byvåben. Der er en fin mindetavle og skulptur der markerer stedet og selv om esterne fik klø af Valdemar d. 2., fejrer de hvert år flagdagen som national helligdag.

Gå ud og spis estisk middelalder mad på ”Olde Hansa” midt i den gamle by, her er både elgkød og bjørn på menuen og man kan skylle det ned med mjød efter gammel opskrift.

Hvis man får for meget at spise, ligger verdens ældste stadig fungerende apotek lige overfor, her har man brygget miksturer og trillet piller lige siden 1422.

Besøg også den fine russisk-ortodokse Aleksander Nevskiij katedral der både har kors og halvmåner under spirerne, det sidste for at markere den russiske sejr over Tyrkiet i 1878.
Kig op når I går rundt, og nyd de mange flotte facader og træskærerarbejder på husene f eks rådhuset fra 1404, og tag turen rundt om bymuren med de to berømte tårne ”Tykke Margrete” og ”Kik ind i Køkkenet”.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tallinn

Hoteller i Tallinn
Rejser til Tallinn
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/musikalsk-diner-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.