Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

FDM vejhjælp

Camping i Europa

Skal du på campingferie med familien? Vi har udvalgt campingpladser med mobilhomes og bungalows i Sydeuropa, der er perfekt til kør-selv-ferien. De har en suveræn beliggenhed, masser af aktiviteter for børn og voksne og til lave priser.

Campingferie med god komfort

Campingferie med god komfort
Lejer du et mobilhome eller en bungalow på en campingplads i Sydeuropa, får du og din familie en campingferie under komfortable og ordnede forhold. I et mobilhome bor du med tag over hovedet og fast grund under fødderne, uden du går glip af campingferiens mange glæder og fordele.

I et mobilhome får du:
  • Opholdsrum med køkkenniche,
  • Badeværelse og
  • Soveværelser.
  • Ofte en lille have med terrasse
Campingferie er familieferie

Campingferie er familieferie

Campingferie på en af vores udvalgte campingpladser i Sydeuropa, er afslapning for hele familien - og perfekt til en sommerferie. Jeres børn får lynhurtigt nye legekammerater og I kan drysse rundt og hygge jer i badetøj fra morgen til aften eller kaste jer over nogle af de mange aktiviteter.

De fleste campingpladser har supermarkeder og salg af frisk fisk, kød og grønt. Mange campingpladser har også store swimmingpools med rutsjebaner, legeområder, tennis- og boldbaner. I højsæsonen sætter de ansatte aktiviteter i gang for børnene, og holder godt styr på det hele.
 

Du vælger let din campingplads

For at gøre det nemt for dig, har vi udvalgt de bedste campingpladser i Sydeuropa med masser af aktiviteter.

Vi har udvalgt campingpladser i:
  • Frankrig
  • Italien
  • Kroatien

Eksempler på udvalgte campingpladser i Europa

Her ser du eksempler på de populæreste campingpladser i Europa. Flere af dem har køb tidligt-rabatter, så bestil i dag, hvis du allerede ved hvor rejsen går hen.

Italien - campingpladser med super beliggenhed

Kroatien - oplagt til en campingferie

Frankrig - populære campingpladser

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.