Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hoteller i Europa

Lige nu får du spotpriser på hoteller i Europa. Se spotpriserne herunder eller indtast dine ønsker i søgeboksen, så vælger du mellem 1.000vis af udvalgte hoteller i alle prisklasser.

London rejsetips

Besøg Covent Garden - spændene område med masser af special forretninger og små hyggelige cafeer og spisesteder. Her er der altid gratis underholdning, gøglere, kunstnere m.m. Derudover er der mange sangere, som giver numre fra de populære musicals. I udkanten af Covent Garden finder du China Town - igen et ekstra krydderi til din London tur.

Sådan skriver Charlotte om en af sine oplevelser fra London
Læs hele rejsetippet her

Nice rejsetips

"I Nice findes der adskillige Michelin-restauranter, som selvfølgelig kan være sindsygt dyre, men flere af dem lokker med meget rimelige menuer til frokost. Vores 1. prioritet er søndagsfrokost på Hotel Negresco, der hører til i den dyrere ende af vores frokoster, men er så absolut en oplevelse for livet".

Uddrag fra Annie Svendsens rejstip om Michelin-restauranter til budgetpriser i Nice.
Læs hele rejsetippet her

Paris rejsetips

Man kan sagtens bruge et par timer på at bestige og besigtige Eiffeltårnet. Vores yngste på 7 havde kun mod på at komme op til det første plateau i Eiffeltårnet, men hun følte stadigvæk at det var en lille sejr. Men den ældste på 10 var med mor hele vejen op. Der var godt nok højt op !!!!!

Sådan skriver Christina om en af sine og familiens oplevelser fra Paris
Læs hele rejsetippet her
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.