Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Hoteller i Europa

Her kan du vælge dit hotel i Europa . Du kan også udfylde din rejseperiode i søgeboksen til højre og klikke ”Søg rejse”. Så ser du priser på alle de hoteller, der er ledige, når du skal rejse.
Sorter din liste:
 • Italien, Lombardiet

  6 dages vandretur på Via Spluga

  En fantastisk vandreferie fra Thusis i Schweiz til Chiavenna i Italien. At vandre på Via Spluga er en vandretur på en historisk rute i det centrale Alper, ruten har gennem århundreder forbundet byerne Thusis i Schweiz og Chiavenna i Lomabardiet i Italien. Det meste af Via Spluga snor sig blidt langs det gamle muldyr-spor, gennem bjerglandsbyer der lever et stille og roligt liv som de har gjort gennem generationer.
 • Italien, Piemonte, Torino

  8 dages vandretur i Piemonte, Alba og Barolo

  En pragtfuld vandretur i noget af Italiens smukkeste natur. 6 dages vandretur gennem vinmarker, trøffelskov og hasselnøddelunde. En tur gennem noget af det bedste vinområde i Italien, krydret med bjergtagende udsigter.
 • Tyskland, Schleswig-Holstein

  Østersøens Perler

  De fire byer Flensburg, Kiel, Lübeck og Rostock ligger som perler på en snor langs den tyske Østersøkyst. Nyd 5 dage tætpakket med oplevelser i de fire charmerende havnebyer.
  Fra 1.918 kr.
Denne side er udskrevet d. 30. september 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/tilbud-surfers-paradise-og-regnskov-med-familie-og-venner-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.