Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Få mest ud af storbyferien
Rejsetips indsendt af:
Anette Christensen
Helsingør
10. marts 2011

Få mest ud af storbyferien

Min mand og jeg har i flere år undet os selv en forlænget weekend uden børnene. Vi har valgt forskellige storbyer rundt om i Europa.
Ved at lade børnene blive hjemme har vi kunne gå på museer, i butikker og på cafeer i det tempo vi har haft lyst til. Aftensmaden er tit først blevet indtaget kl 21.30, hvor vi har kunne snakke om dagens oplevelser, uden trætte børn ved siden af.
For at nå at se mest muligt, har vi allerede hjemmefra planlagt hvad vi vil se. Vi har lavet en rute, så vi ikke har skulle fare fra den ene ende af byen til den anden hver dag, og dermed bruge en masse tid i metroer og busser.
Programmet har aldrig været så stramt at der ikke har været tid til noget uforudset, som da vi stødte på en vandrende udstilling af Farbage æg i London.
Ved sådan en ferie får vi ikke bare alene tid, oplevelser og god mad. Vi glæder os også til at se vores børn igen, og det er dejligt.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.