Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Færøerne

Bestil dit fly til Thórshavn på Færøerne her. Se priseksempler herunder og find fly til Færøerne. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til Færøernes lufthavn

Efter din rejse med fly til Færøerne, lander du i landets eneste lufthavn, Vágar Lufthavn, som ligger på øen Vágar ca. 40 km fra hovedstanden Tórshavn. Vágar lufthavn er Færøernes eneste lufthavn. Den ligger ca. 1,5 km fra bygden Sørvágur på øen Vágar. Efter tunellen fra Streymoy til Vágar blev bygget i 2003, er det blevet lettere, at komme til lufthavnen fra hovedøerne.
 

Vágar lufthavn på Færøerne

Navn: Vágar Lufthavn
Adresse: Sørvágur 380, Færøerne
Tlf.: +298 354400
Website: www.fae.fo  
IATA kode: FAE

Flyvetider til Vágar Lufthavn:
København – Torshavn: 2 timer og 20 minutter
Billund – Torshavn: 2 timer og 5 minutter
 
Tidszone: UTC 0

Transport til og fra Vágar lufthavn

Med taxi
Det er nemmest at tage en taxi fra lufthavnen til Tórshavns centrum. Taxiselskabet 3 x 23 har 26 vogne til rådighed. Du finder taxiholdepladsen foran lufthavnens hovedindgang.

Med bus
Det nationale transportselskab SSL har en lang række busruter, som kan fragte dig til enhver afkrog af Færøerne. Heldigvis er der nu en tunnel mellem øen Vágar, hvor lufthavnen ligger, og øen Streymoy, hvor Thorshavn ligger, så du ikke nødvendigvis skal sejle til hovedstaden. Busserne fra lufthavnens busholdeplads går jævnligt.

Det er muligt at få en omfattende bus- og færgeplan på turist­kontoret, busterminalen ved havnen i Tórshavn og på www.ssl.fo. Børn, pensionister og studenter kan (mod forevisning af pensionist eller studiekort) få rabat på deres billetter.

Med færge
På Færøerne er færger naturligvis et både nødvendigt og almindeligt transportmiddel. Det nationale Transportselskabet SSL opererer med 8 forskellige færgeruter, der sejler til alle hovedøerne. Dog er kun to af færgerne bilfærger. Færgerne går med jævne mellemrum, og priserne varierer alt efter destination.

Fordele og ulemper ved Vágar lufthavn

Fordele: Vágar er en lille og hyggelig lufthavn der er nem at komme rundt i.

Ulemper: Der er ikke særligt mange faciliteter i lufthavnen, så det kan være nogle lange timer hvis man skal vente længe på sit fly.

Leder du efter mere end billige flybilletter til Færøerne?

Naturen på Færøerne
Om Færøerne: Færøerne er en unik feriedestination, som du sent vil glemme. Den lille øgruppe ligger midt I Nordatlanten og består af 18 øer, hvoraf 17 er beboet. De smaragdgrønne øer byder på rå og uberørt natur, som kan danne grobund for mange storslåede naturoplevelser. Byens hovedstad, Tórshavn, er med dens 15.000 indbyggere verdens mindste. Byen er et helt igennem charmerende og hyggeligt sted og byder på alt fra spændende kultur til historie. Tórshavn har desuden en smuk gammel havnefront, hvorfra du kan tage færger til enhver afkrog af øen hver eneste dag. Oplevelsesspektret er bredt for dig der vælger at rejse til Færøerne.
Rejser til Færøerne - Rejs til Færøerne og oplev den vilde og uspolerede natur, der pryder øerne. Nyd færingernes gæstfrihed og få et rejseminde for livet.
Rejsetips om Færøerne
Vi har i alt over 5000 rejsetips. Læs de bedste rejsetips og anbefalinger fra andre danske turister.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.