Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Klaksvik

Klaksvík ligger på Borðoy, som er en af de seks øer, der udgør Norðuroyggjar, de nordlige øer. Byen er ikke bare hovedstaden på de nordlige øer, men er også den næststørste by på Færøerne. Stemningen i byen emmer af, at hverdagslivet er dybt forankret i den færøske kulturarv.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Tag ud i naturen

Ud af havet, langt fra de støvede kontinenter på Jorden, dukker Færøerne op. Her er det vindene, vandene, stilheden, fugle i flok og jer midt i en øgruppe, som strækker sig over horisonten i skiftende mønstre, former og farver. Tag ud i den færøske natur og få en oplevelse for livet.
Thorshavn

Thorshavn

Der er ca. ½ times kørsel mellem Klaksvik og Thorshavn. Torshavn er opkaldt efter den nordiske tordengud og er en af verdens mindste hovedstæder, selv om det er hjemby for over en tredjedel af den samlede færøske befolkning. Bag havnen og den charmerende, lille gamle bykerne ligger et kompakt kommercielt centrum, der vækkes vældigt til livet i de lyse sommernætter.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved tre forskellige moler. De ligger alle i gåafstand af Klaksviks centrum.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.