Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Afrika

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 108 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Senegal Blues

  (Bedømt af 20 personer)
  Senegal i Vestafrika er en blandet landhandel. Spring Dakar og Saint Louis over og tag direkte til en af de gode strande i Casamance-provinsen sydpå - hvis der da ikke er udbrudt borgerkrig.
  Se hele rejsetippet
'Far vild'
Rejsetips indsendt af:
Suzanne Grønlund
København K
4. marts 2012

'Far vild'

Min veninde og jeg rejser alt det vi overhovedet kan komme til og ingen af os har den store stedsans, så vi 'farer vild' og det fører os ud i nogle sjove og anderledes situationer, for vi får set en masse som vi ikke ellers ville have set og fundet, f.eks.
de små listige lokale steder som vi godt kan lide at frekventere og selvom det langtfra er alle steder de taler engelsk, så får vi alligevel altid en 'snak' med de lokale og det er så hyggeligt. Så et godt tip FAR VILD. Sørger selvfølgelig altid for at have penge til en taxi, så det ikke går helt galt;-);-);-)

TAK

Vi bruger altid FDM rejser og finder de bedste tilbud her. Gode flyforbindelser og rigtig gode hoteller til de absolut bedste priser. Er stort set hver gang blevet så positivt overraskede over hotellernes standard at det er en fryd. Og hvis der er noget man er i tvivl om, når man har bestilt sin rejse, så ringer man bare til FDM og så er der altid hurtig, effektiv og venlig hjælp at hente der. Tusind tak for det. At rejse er at leve;-);-)

Kommentarer til rejsetippet om Afrika

tja hvorfor ikke

05/03 2012 Tina Møller
Hehe ja hvorfor har man ikke selv tænkt lidt mere på det og bare lade kort og planlægning ligge :)
udmærket tip, man kun kan smile over
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/extended-stay-america-minneapolis-bloomington.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.