Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Tilbud på rejser

FDM travel Club - regler

FDM travel Club er FDM travels nyhedsbrev. Her kan du bl.a. læse om vores konkurrencer og præmier

Trækning af vindere i konkurrencerne

Trækning af vindere i konkurrencerne
FDM travel trækker løbende vindere af rejsepræmier blandt alle som er tilmeldt FDM travels nyhedsbrev: FDM travel Club. Vindere trækkes af et computerprogram, som tilfældigt vælger en vinder.

For at vinde månedspræmien skal du svare rigtigt i den pågældende måneds quiz gennem nyhedsbrevet. Du kan kun svare én gang, og du kan altid finde svaret ved at læse mere om præmien. Computerprogrammet vælger tilfældigt en vinder blandt alle som har svaret rigtigt.

Ansatte hos FDM travel og FDM kan ikke vinde.
 

Præmierne

Lidt klar til at rejse er man vel altid ...
Månedspræmier - som typisk er rejsegavekort på 1.500,-, 2.000,- eller 3.000,- findes ved lodtrækning hver måned blandt alle som er tilmeldt vores nyhedsbrev og som har svaret rigtigt i den seneste måneds quiz. Vores rejsegavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke udbetales i kontanter. Ved endelig bestilling skal gavekortet afleveres/indsendes som dokumentation for gevinsten.
Du kan benytte gavekortet til køb på vores hjemmeside, men vi anbefaler, at du kontakter os på forhånd. Gevinsten er skattefri for dig. Vi betaler alle afgifter til SKAT for dig.

Alle vindere får direkte besked via e-mail og når vi har fået tilladelse fra vinderen offentliggør vi fornavn, efternavn og by på www.fdm-travel.dk/vindersiden/, hvor du altid vil kunne se en samlet oversigt over alle det seneste års vindere.
Svarer du ikke inden for 14 dage efter du har vundet, trækker vi en ny vinder, og din ret til præmien bortfalder. Modtager vi dog et autosvar om, hvornår du kommer tilbage, gælder fristen indtil en uge efter du er kommet tilbage.

Sådan beskytter vi dine oplysninger

FDM travel Club har som formål at formidle rejsetilbud via e-mail til dig som bruger, hvis du aktivt har accepteret at modtage e-mails fra FDM travel. Deltagelse for dig som bruger er gratis, du er ikke forpligtet til køb og du behøver ikke være medlem af FDM.

I den forbindelse opbevarer FDM travel din e-mail-adresse, samt fornavn, efternavn og øvrige adresse oplysninger, hvis du udfylder disse i forbindelse med tilmelding.

FDM travel garanterer, at din e-mail-adresse og øvrige oplysninger ikke videregives til 3. part og de opbevares under passende sikkerhedsforanstaltninger.

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet. Dette gør du via et link nederst i hvert eneste nyhedsbrev eller ved at sende en mail til travelclub@fdm.dk.

Mailstatistik

FDM travels e-mail-system registrerer, hvad der klikkes på i de nyhedsbreve, som vi sender ud. Dette har kun til formål at kunne sende dig mere relevante og interessante rejsenyheder i fremtiden.

Statistikinformationerne er kun til brug i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og FDM travel garanterer, at de ikke videreformidles til parter uden for FDM travel.

FDM travels e-mail-system registrerer, hvilke e-mail-adresser der ikke er gyldige. Hvis din e-mail-adresse er ugyldig i en længere sammenhængende periode, bliver e-mail-adressen slettet. Du er dog altid velkommen til at tilmelde dig igen.
 
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.