Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Ferie for alle med FDM travel

Hos FDM travel sammensætter du selv din ferie. Vi har et stort udvalg af ferier til hele verden og til billige priser. Hos FDM travel får du en fleksibel ferie, hvor du rejser de antal dage der lige netop passer dig. Der er ferie for enhver smag, om du rejser alene, med familien eller som et par.

Kør-selv-ferie i Europa

Kør-selv-ferie i Toscana er en kæmpe oplevelse
Vil du på ferie i det sydlige Europa eller Storbritannien, men gerne have ekstra fleksibilitet, så er kør-selv-ferie det rette valg. På kør-selv-ferie kører du enten i egen bil eller lejer en bil, der står klar  til dig i lufthavnen og hvorfra du fortsætter rejsen til din feriebolig, hotel eller campingplads. Vil tilbyder kør-selv-ferie til alt fra Sicilien, Toscana, den franske Riviera, Andalusien, Harzen til England og Wales.
Læs mere om kør-selv-ferie i Europa
Se kør-selv-forslag i Europa 

 

Kør-selv-ferie - oversøisk

Vil du gerne på ferie udenfor Europa og samtidig have fleksibilitet med en bil, tilbyder vi Fly’n’Drive ferie. Her flyver du til USA, Canada, Sydafrika, New Zealand eller Australien, hvor en bil eller motorhome holder klar til at transportere dig og din familie rundt på din ferie.
Læs mere om kør-selv-ferie itil USA
Læs mere om kør-selv-ferie itil Canada
Læs mere om kør-selv-ferie itil Australien
Læs mere om kør-selv-ferie itil New Zealand
Læs mere om kør-selv-ferie itil Sydafrika

Ferie i en storby

Tag på storbyferie i fx London
Vil du gerne shoppe, gå på museum eller café er storbyferie et oplagt valg. Tag f.eks. på ferie i Berlin, hvor du mærker den tyske historie ved resterne af Berlinmuren. Shop amok på en ferie i New York eller London. Og besøg et af de spændende museer på din ferie i Barcelona. Gå heller ikke glip af en tur i Eiffeltårnet på din ferie i Paris, hvor du nyder udsigten til byens boulevarder.
Læs mere om storbyferie

Ferie med sol og strand

Find elækker strand på fx Mallorca

Sommer- og vinter

Trænger du til lidt kulør på de blege overarme er der masser af steder, hvor du holder ferie med sol og strand, spiser lækre lokale specialiteter eller tager på opdagelse i små historiske landsbyer. På din ferie på Mallorca spiser du lækker tapas i hovedbyen Palma, inden du køre en tur ud til de små bjerglandsbyer. Og på Malta vælger du mellem at dase på en lækker sandstrand eller at hoppe ud i det krystalklare middelhav fra en klippestrand, før du tager på opdagelse i korsriddernes gamle land. Du kan sagtens kombinerer kør-selv med sol og strandferie. Med en lejebil kommer du nemt rundt og kan finde de små strande og stoppe når naturen viser sig fra sin allerflotteste side.

Sol og strandferie om:
Sommeren
Vinteren
Skolernes vinterferie i uge 7 og 8
 

Miniferie

Tag på miniferie i fx Tyskland
Miniferie er en forlænget weekend, hvor du kommer lidt væk og slapper af fra hverdagen. Her tager du på ferie i det nordlige Tyskland og kobler fra med lækker wellness massage eller hyggelige vandreture i naturen. Det er ferie for hele familien eller en romantisk ferie i tosomhed.

Find din miniferie her
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/ontario/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.