Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Ferie for alle med FDM travel

Hos FDM travel sammensætter du selv din ferie. Vi har et stort udvalg af ferier til hele verden og til billige priser. Hos FDM travel får du en fleksibel ferie, hvor du rejser de antal dage der lige netop passer dig. Der er ferie for enhver smag, om du rejser alene, med familien eller som et par.

Ferie med sol og strand

Ferie med sol og strand
Trænger du til lidt kulør på de blege overarme er der masser af steder, hvor du holder ferie med sol og strand, spiser lækre lokale specialiteter eller tager på opdagelse i små historiske landsbyer. På din ferie på Mallorca spiser du lækker tapas i hovedbyen Palma, inden du køre en tur ud til de små bjerglandsbyer. Og på Malta vælger du mellem at dase på en lækker sandstrand eller at hoppe ud i det krystalklare middelhav fra en klippestrand, før du tager på opdagelse i korsriddernes gamle land.

Ferie i en storby

Ferie i en storby
Vil du gerne shoppe, gå på museum eller café er storbyferie et oplagt valg. Tag f.eks. på ferie i Berlin, hvor du mærker den tyske historie ved resterne af Berlinmuren. Shop amok på en ferie i New York eller London. Og besøg et af de spændende museer på din ferie i Barcelona. Gå heller ikke glip af en tur i Eiffeltårnet på din ferie i Paris, hvor du nyder udsigten til byens boulevarder.

Miniferie

Miniferie
Miniferie er en forlænget weekend, hvor du kommer lidt væk og slapper af fra hverdagen. Her tager du på ferie i det nordlige Tyskland og kobler fra med lækker wellness massage eller hyggelige vandreture i naturen. Det er ferie for hele familien eller en romantisk ferie i tosomhed.

Kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie
Vil du på ferie i det sydlige Europa, men gerne have ekstra fleksibilitet er kør-selv-ferie det rette valg. På kør-selv-ferie kører du i egen bil til din feriebolig i f.eks. Italien. Her nyder du din ferie med sol og en ægte italiensk pizza, eller du bruger en dag i din ferie på at køre en tur til Adriaterhavets dronning Venedig.

Fly’n’Drive ferie

Fly’n’Drive ferie
Vil du gerne på ferie udenfor Europa og samtidig have fleksibilitet med en bil, har FDM travel Fly’n’Drive ferie. Her flyver du til USA, Canada, Sydafrika, New Zealand eller Australien, hvor en bil holder klar til at transportere dig rundt på din ferie.
Denne side er udskrevet d. 30. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samui/koh-samui.mit-paradis.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.