Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Ferieboliger i Europa

Her finder du FDM travels udvalgte ferieboliger i hele Europa til dig og din familie, der er perfekt til en billig bilferie. Alle ferieboliger er nøje udvalgte, så vi sikrer dig høj kvalitet til den bedste pris.

Vælg blandt udvalgte ferieboliger i hele Europa

Hvordan vil du bo?

Ønsker du fred, ro og frisk luft i de franske Alper eller pulserende liv i de europæiske storbyer?. Der er mange måder, du kan bo på, når du holder ferie med familie eller venner.

Hvilken type feriebolig vil du bo i?

Ferieboliger i Europa

Alizea Beach
Alizea Beach beliggende lige ud til havet og den...
Supertilbud: 10%-30%
10% rabat på 1 uge, 25% rabat på 2 uger og 30% rabat på 3 uger i perioderne 2. april - 9. juli og 20. august - 29. oktober 2016.
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Frankrig

Tag på kør-selv-ferie i Frankrig og lej en af vores mange ferieboliger fra Normandiet i nord til Côte d’Azur i syd.
Se udvalgte ferieboliger i Frankrig
Blue Bay Resort, Agia Pelagia
Et helt fantastisk feriested for børnefamilier med tre...
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Grækenland

Tænker du på sol, pragtfulde strande, lækker mad og wellness eller kulturhistorie, så må det være Grækenland du har i tankerne. Hvad med en tur til det græske øhav? Vi har ferieboliger på fx Kreta og Rhodos.
Se udvalgte ferieboliger i Grækenland
Hotel Royal Village
Dejligt hotel i Limone sul Garda. Centrum og havnen kan...
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Italien

I Italien har vi et bredt udvalg af ferieboliger til dig, der fx ønsker at slappe af ved Gardasøen, på sandstrandene langs Adriaterhavs-kysten eller for dig, der ønsker at nyde en kop macchiato i Firenze eller Rom. Du kan også bo i Toscana omgivet af vinmarker og slutte dagen af med et glas Chianti til solnedgangen.
Se udvalgte ferieboliger i Italien
Amarin Holiday Village
Ferieby med udendørs saltvandspool og børnepool ned til...
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Kroatien

Lej en af vores ferieboliger i Kroatien, og du har alle chancer for at opleve landets fantastiske øhav, krystalklare vand, klippekyster med små laguner og idylliske kystbyer. Vi tilbyder alt i ferielejligheder, hoteller og mobilhomes i både Istrien og Dalmatien.
Se udvalgte ferieboliger i Kroatien
Hotel Saboia
Hotel Saboia er det perfekte sted for en kombination af...
Supertilbud: Bo 5 nætter betal for 4
Bo 5 nætter og betal for 4, bo 14 nætter og betal  for 12 i perioden 1.11.2016-28.2.2017
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Portugal

Algarvekysten lokker med dramatiske kyststrækninger, strande og kystbyer. Tæt på Lissabon ligger Estoril og Cascais, hvor du kan kombinerer storbyferie med strandferie. Porto charmerer med gamle portvinshuse. Madeira og Azorerne ligger i Atlanterhavet og er aktuel hele året. Hvor foretrækker du at tage hen og bo i en skøn feriebolig? Se udvalgte ferieboliger i Portugal
BelleVue Club
På BelleVue Club i Alcudia, 800 m fra den skønneste...
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Spanien

Se vores udvalgte ferieboliger hele vejen ned langs Spaniens kyststrækning fra Costa Brava i nord til Costa del Sol og Andalusien i syd. Vi har også ferieboliger i byer som Barcelona, Madrid, Malaga og Alicante. Se udvalgte ferieboliger i Spanien
Ostsee Resort Damp
Ostsee Damp Resort ligger kun ca. 60 km syd for...
Gratis drikkevarer ved halvpension:
Fra 1. marts - 31. december 2016 får I gratis drikkevarer (øl, vin, softdrinks, vand) til aftensmaden når I køber halvpension.
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Tyskland

Tyskland er det perfekte rejsemål, hvis du planlægger en kør-selv-ferie. Vælg blandt vores mange udvalgte ferieboliger uanset, om du ønsker et hyggeligt kroophold i Harzen eller Niedersachsen, en badelandsferie i Mecklenburg eller et par dage på et førsteklasses hotel i fx Hamburg, Berlin eller Rostock. Se udvalgte ferieboliger i Tyskland
Cordial Hotel, Reith bei Kitzbühel
Lækkert førsteklasses hotel nær Kitzbühel og Hahnenkamm....
Køb-tidligt-rabat: 4 = 3, 5 =4 osv.
Bo 7 nætter - betal for 6 i perioden 3. april - 3. december 2016
Bo 5 nætter - betal for 4 i peroden 3. april - 1. maj og 16. - 30 oktober 2016
Bo 4 nætter - betal for 3 i perioden 30. oktober - 3. december 2016.
Se mere og bestil her

Ferieboliger i Østrig

Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger i Østrig, kan du fylde lungerne med masser af frisk bjergluft på en vandring eller prøve kræfter med stigningerne på en mountainbike. Mærk også adrenalinsuset ved riverrafting på de fossende floder eller slap af ved en af de mange store badesøer. Slut af med en lun apfelstrudel og nyd din ferie i Østrig.
Se udvalgte ferieboliger i Østrig

Typer af ferieboliger

Hoteller

Vi tilbyder værelser, suiter, familieværelser og hotellejligheder, som regel med 24-timers reception, opredte senge ved ankomsten og daglig eller delvis rengøring. Vælg alt fra gode økonomihoteller til flotte luksushoteller i Europa og resten af verden. Læs mere om hoteller

Feriehuse
Feriehuse – du kan komme på sommerferie i et feriehus i Sydeuropa. Fra Mallorca til Italien eller måske ved Balatonsøen i Ungarn. Måske foretrækker du et sommerhus ved Vesterhavet eller på fjeldet i Norge? Nyd ferien i fællesskab med falilie elelr venner – og samtidig have eget køkken, dagligstue samt sove- og badefaciliteter. Læs mere om feriehuse i Europa

Campingpladser
På campingpladser får du masser af liv, kammerat- og venskaber på tværs af alle aldre og nationaliteter. Det gør ferien til en oplevelse for alle i familien. Her er typisk tale om ophold i mobilehomes og bungalower i alle kvaliteter og størrelser. Aktiviteter for børn, unge og voksne i børneklubber, på sportsbaner, ved swimmingpoolen eller ved fællesscenen.
Læs mere om Camping
Til top

Resorts og feriecentre

På resorts og feriecentre er der feriestemning for hele familien med swimmingpool, børneklub, restaurant og masser af faciliteter og underholdning. Et feriecenter summer af liv, og her er masser af legekammerater til børnene, reception til alle de praktiske spørgsmål og ofte mulighed for All inclusive, så I kun skal tænke på at nyde ferien.

Idylliske vingårde eller Finca’er
Her er der er fokus på de unikke oplevelser og ofte suveræn placeringer i landskabet. Bo fx på større- eller mindre vingårde i Toscana, med udsigt over vinmarkerne eller nyd livet på en Finca på Mallorca, hvor de smukke omgivelser er en fryd for øjet.

Chateau og romantiske landhoteller
Oplev en eksklusiv ferieoplevelse på et fransk chateau eller et romantisk landhotel. I bliver forkælet og kan nyde ferien med opvartning ud over det sædvanlige.
Til top

Ferielejligheder

I en ferielejlighed har I friheden, hvor I fx kan lave morgen-, frokost- og aftensmad med lokale varer direkte fra markedet. Ofte har I også fordelene, som et feriecenter tilbyder med aktiviteter, swimmingpool og legekammerater til børnene.

Overnatningshoteller
Skal I på kør-selv-ferie til Sydeuropa? Bestil en en nat eller to på et overnatningshotel, så kan I sove godt natten over og køre veludhvilede videre. Ferien bliver mere spændende med nye indtryk og ikke mindst sjovere for alle i bilen. Vælg mellem vores overnatningshoteller i Tyskland, Alsace, de franske Alper, Østrig, Slovenien, eller hvad med en afstikker til Disneyland® Paris – et sikkert hit for hele familien?
Læs mere om overnatningshoteller
Til top

Sådan bestiller du en feriebolig

 • Vælg din destination
 • Vælg dine afrejse- og hjemdatoer samt antal personer
 • Klik ”Søg feriebolig”
 • Vælg din feriebolig i den viste liste.
 • Betal med Dankort, VISADankort og/eller Euro/Mastercard


 • Du vælger let den rigtige feriebolig

  Du vælger let den rigtige feriebolig

  Hvis du fx planlægger en ferie i Alsace i Frankrig, kan det ofte være besværligt at finde lige nøjagtigt de ferieboliger, der lever op til dine ønsker om pris, komfort og beliggenhed. Ofte kan du nemlig vælge mellem mange forskellige ferieboliger, og hvilken en skal du så vælge? I FDM travels online feriebolig bestilling gør vi det let for dig at vælge de rigtige ferieboliger. Inden du bestiller, får du nemlig detaljerede informationer om samtlige ferieboliger, så du altid kan træffe et kvalificeret valg.
  Vælg ferieboliger ud fra tekstbeskrivelser, farvefotos og placering på kort

  Vælg ferieboliger ud fra tekstbeskrivelser, farvefotos og placering på kort

  Når du skal udvælge en af FDM travels ferieboliger får du detaljerede tekstbeskrivelser af de faciliteter, som den enkelte feriebolig tilbyder dig. Her kan du bl.a. læse om ferieboligens indretning og de faciliteter og aktiviteter, der er knyttet til feriestedet. Vi oplyser også om ferieboligen fx passer til familier med børn. I vores online feriebolig booking viser vi dig også store farvefotos af vores ferieboliger. Og sidst men ikke mindst viser vi dig, hvor vores ferieboliger ligger på gode, overskuelige kort.
  Sorter dine ferieboliger efter stjerner, navn eller pris

  Sorter dine ferieboliger efter stjerner, navn eller pris

  I FDM travels online feriebolig-bestilling grupperer vi vores ferieboliger efter stjerner. Samtlige ferieboliger er tildelt mellem 2-5 stjerner. Du kan til enhver tid sortere vores ferieboliger efter antal stjerner, hvilket gør det lettere at vælge, hvis du fx kun er ude efter 3-stjernede eller 4-stjernede ferieboliger. Leder du efter en bestemt feriebolig, kan du sortere vores ferieboliger efter navn i alfabetisk rækkefølge. Er du ude efter de billigste ferieboliger på destinationen, så kan du sortere ferieboliglisten efter pris. De forskellige sorteringsmuligheder giver dig overblik og gør det let at udvælge de ferieboliger, som passer til dig.

  Ferieboliger og afbestillingsforsikring

  Du bør altid overveje at købe en afbestillingsforsikring, når du lejer en af vores ferieboliger. For et relativt begrænset beløb kan du sikre dig mod ubehagelige økonomiske overraskelser, fx annullering som følge af akut opstået sygdom på din ferie.

  Køb en billig GPS til din kør selv ferie

  I FDM netbutik finder du et godt og bredt udvalg af GPS og navigation fra blandt andet Garmin og TomTom, hvis du fx ønsker at medbringe din egen GPS i forbindelse med din kør selv ferie. Naviger og find vej med en god og billig GPS fra FDM.
  Køb billig GPS online i FDM netbutik

  Vælg dit ferieland fra kortet

  Start nu! Det er let at bestille din feriebolig

  Denne side er udskrevet d. 24. juni 2016 fra
  http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

  Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.