Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Ferieboliger i Europa

Her finder du genveje til ferieboliger i Europa, der er perfekt til en kør-selv-ferie med familien. Ferieboligerne er nøje udvalgte, så vi sikrer dig høj kvalitet til den bedste pris. Der er køb tidligt-rabatter på mange af ferieboligerne, hvis du bestiller i god tid - se rejsetilbud med køb tidligt-rabatter her

Vælg dit ferieland fra kortet

Hvordan ønsker du at bo?

Ønsker du fred, ro og frisk luft i Toscana, sol og lækre strande på Mallorca eller pulserende liv i de europæiske storbyer?. Der er mange måder, du kan bo på, når du holder ferie med familie eller venner.

Hvilken type feriebolig vil du bo i?
 

Typer af ferieboliger

Hoteller

Vi tilbyder værelser, suiter, familieværelser og hotellejligheder, som regel med 24-timers reception, opredte senge ved ankomsten og daglig eller delvis rengøring. Vælg alt fra gode økonomihoteller til flotte luksushoteller i Europa og resten af verden. Læs mere om hoteller

Feriehuse
Feriehuse – du kan komme på sommerferie i et feriehus i Sydeuropa. Fra Mallorca til Italien eller måske ved Balatonsøen i Ungarn. Måske foretrækker du et sommerhus ved Vesterhavet eller på fjeldet i Norge? Nyd ferien i fællesskab med falilie elelr venner – og samtidig have eget køkken, dagligstue samt sove- og badefaciliteter. Læs mere om feriehuse i Europa

Campingpladser
På campingpladser får du masser af liv, kammerat- og venskaber på tværs af alle aldre og nationaliteter. Det gør ferien til en oplevelse for alle i familien. Her er typisk tale om ophold i mobilehomes og bungalower i alle kvaliteter og størrelser. Aktiviteter for børn, unge og voksne i børneklubber, på sportsbaner, ved swimmingpoolen eller ved fællesscenen.
Læs mere om Camping
Til top

Resorts og feriecentre

På resorts og feriecentre er der feriestemning for hele familien med swimmingpool, børneklub, restaurant og masser af faciliteter og underholdning. Et feriecenter summer af liv, og her er masser af legekammerater til børnene, reception til alle de praktiske spørgsmål og ofte mulighed for All inclusive, så I kun skal tænke på at nyde ferien.

Idylliske vingårde eller Finca’er
Her er der er fokus på de unikke oplevelser og ofte suveræn placeringer i landskabet. Bo fx på større- eller mindre vingårde i Toscana, med udsigt over vinmarkerne eller nyd livet på en Finca på Mallorca, hvor de smukke omgivelser er en fryd for øjet.

Chateau og romantiske landhoteller
Oplev en eksklusiv ferieoplevelse på et fransk chateau eller et romantisk landhotel. I bliver forkælet og kan nyde ferien med opvartning ud over det sædvanlige.
Til top

Ferielejligheder

I en ferielejlighed har I friheden, hvor I fx kan lave morgen-, frokost- og aftensmad med lokale varer direkte fra markedet. Ofte har I også fordelene, som et feriecenter tilbyder med aktiviteter, swimmingpool og legekammerater til børnene.

Overnatningshoteller
Skal I på kør-selv-ferie til Sydeuropa? Bestil en en nat eller to på et overnatningshotel, så kan I sove godt natten over og køre veludhvilede videre. Ferien bliver mere spændende med nye indtryk og ikke mindst sjovere for alle i bilen. Vælg mellem vores overnatningshoteller i Tyskland, Alsace, de franske Alper, Østrig, Slovenien, eller hvad med en afstikker til Disneyland® Paris – et sikkert hit for hele familien?
Læs mere om overnatningshoteller
Til top

Start nu! Det er let at bestille din feriebolig

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/14-dage-paa-kalymnos-i-graekenland-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.