Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud på rejser

10+1 udvalgte feriehits

Trænger du til inspiration til din næste rejse? Her finder du vores forslag til 10+1 udvalgte feriehits. Du kan fx komme til Middelhavets perle Mallorca, på eventyr i De østrigske Alper, møde Disneys nye helte, Californiens kyststrækning via Highway 1 eller drømmerejsemålet, Thailand.

Her har du 10+1 udvalgte feriehits samlet ét sted...

Den franske Riviera
  1. Mallorca for hele familien
  2. Kreta - stranden som nabo
  3. Franske fristelser
  4. Gardasøen - aktiv familieferie
  5. De østrigske Alper
  6. Toscana - for livsnydere
  7. Berlin - bo hvor det sker
  8. Disneyland® Paris - eventyr for hele familien
  9. Californien via den berømte Highway 1
10. Florida - underholdning i verdensklasse
10+1. Thailand - gør drømme til virkelighed
Sopper på Kreta

2. Oplev essensen af Grækenland på Kreta

Nyd Kreta i fulde drag, men pas på - I bliver let afhængige. Kreta er Grækenland, når det er bedst. Øen emmer af græsk kultur, og strandene lokker til en daseferie eller en aktiv ferie med masser af vandsportsaktiviteter I kan vælge mellem.

Læs mere om Kreta
Se udvalgte hoteller på Kreta
Lej en bil på Kreta
Flot udsigt ud over Gardasøen

4. Gardasøen - varmt klima og legeplads for alle sportsentusiaster

Tag på kør-selv-ferie til Gardasøen, og giv hele familien en uforglemmelig oplevelse. I kan fx klatre eller vandre i bjergene, paraglide eller køre på mountainbikes. Nyd også, at I har bilen med, og besøg de smukke byer Verona, Mantova og Venedig.

Læs mere om Gardasøen
Se udvalgte ferieboliger ved Gardasøen
Aktiv sommer i Alperne

5. På eventyr i De østrigske Alper

Kitzbüheler Alpen i Østrig er en stor legeplads for de aktive. Den smukke natur byder på alt fra vandring og klatring til paragliding, hvor du får hele området serveret i fugleperspektiv - det kan vi varmt anbefale. Her er en liste med de fleste af de aktiviteter, du kan kaste dig ud i.

Læs mere om aktiv sommer i Alperne
Læs mere om rejser til Østrig
På vej gennem Toscana

6. Ferie for livsnydere i Toscana

Du kan tage på kør-selv-ferie i egen bil til Toscana - eller du kan vælge at leje en bil, der står klar til dig i lufthavnen i til fx Firenze eller Pisa. Uanset hvad du vælger, så har dig og din familie friheden til at køre på opdagelse igennem de fortryllende landskaber med vinmarker, olivenlunde og bølgende marker med smilende solsikker. Her vrimler det med berømte borge, gamle klostre og smålandsbyer på bakketoppene.

Læs mere om Toscana
Se udvalgte ferieboliger i Toscana
Disneyland® Paris

8. Mød alle Disney heltene

Det er til sommer at I skal overraske ungerne med en drømmeferie til Disneyland® Paris. Forlystelserne og de mange kendte figure venter på jer. Vælg mellem Disneys hoteller, der er en oplevelse i sig selv. Hvert hotel er bygget op omkring et tema lige fra et western tema til New York.

Læs mere om Disneyland® Paris
Læs rejsetips fra Disneyland® Paris
Drømmeferie i Thailand

10+1. Thailand - gør drømme til virkelighed

Thailand er indbegrebet af en drømmeferie. Frodig natur, strande i verdensklasse, svajende palmer, spændende farverig kultur og smilende thailændere der byder dig velkommen. Mange starter rejsen i den pulsenrende storby Bangkok for fortsætter enten nordpå til Chaing Mai eller sydpå til bountyøerne som Phuket, Koh Lanta og Phi Phi Island.

Læs mere om Thailand
Find billige flybilletter til Thailand
Se rejsetilbud til Thailand

Miniferie for alle

Miniferie i Tyskland
Var det noget med en forlænget weekend? Hvis I allerede har bestilt sommerens udlandsrejse – eller måske havde tænkt jer at blive i Danmark i år – præsenterer vi her tre forslag til miniferier. Velegnede som ekstra ferier sidst på sæsonen eller som spontane forlængede weekender, hvis rejselysten pludselig melder sig. Vi har selvfølgelig smutture for enhver smag, så disse er bare udvalgte gode eksempler.
Romantik for 2

Romantik for 2

Romantik og gastronomiske tryllerier i Nordtyskland på Hotel Aquarium. Stik af sammen et par dage og forkæl jer selv med 100 procent afslapning og store kulinariske oplevelser ikke langt fra den danske grænsese. I Nordtysklands enestående og fascinerende landskab findes en række eksklusive slotte og hoteller med udsøgte restauranter, hvor der kæles for smagen, detaljen og den gode madoplevelse.

Find flere romantiske miniferier i Nordtyskland
Miniferie for hele familien i Harzen

Miniferie for hele familien i Harzen

Vi kender det fra os selv: Ferien er kun en succes, hvis børnene har det sjovt. og tro os – de får det sjovt i Harzen. Hahnenklee har en fantastisk BikePark med udfordringer for alle mountainbikefans. I kan også besøge St. Andeasberg med sølvminen Grube Samson og en 550 meter lang superrutsjebane eller tage til Goslar. Bo fx på: Hotel Vier Jahreszeiten i Hahnenklee
eller Ramada-Treff Hotel Bären i Goslar

Læs mere om Harzen
Smil til fotografen

Badelande i miniferien

Få timers kørsel fra grænsen finder I Weissenhäuser Strand og to andre skønne feriecentre, der byder på masser af vandsjov for hele familien.
Når I har fået nok af vand, er der mindst lige så mange tørskoede aktiviteter at kaste sig over. Afhold f.eks. en familieturnering i minigolf, bowling eller squash.

Læs mere om badelande i Nordtyskland

Læs rejsetips fra hele verden

Læs rejsetips fra hele verden
Vidste du, at I kan finde flere end 1.300 uvurderlige rejsetips fra rejseglade danskere? Læs, hvad de skriver om den destination, I planlægger at besøge. Og tilføj selv et tip eller to, når I er hjemme igen – så deltager I i den månedlige konkurrence om et rejsegavekort på 5.000 kr. Find rejsetips fra hele verden her
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/smag-paa-barcelona-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.