Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Filippinerne

 • Filippinerne - med rygsæk og 2 små børn.

  (Bedømt af 4 personer)
  18.12.13: Mette Poulsen
  Sidste vinter tog vi rygsækken på og rejste 6 uger til Filippinerne sammen med vores 2 små børn på 2 og 4 år.
  Vi planlagde selv turen, og havde bestilt overnatning hjemmefra, så vi med 2 små børn kunne drage ud i verden uden at skulle bekymre os om, hvor vi skulle tilbringe natten.
  Se hele rejsetippet
 • Seasun Beach Resort & Hotel

  (Bedømt af 6 personer)
  11.12.12: Jørgen Andersen
  Seasun er det hel perfekte ferie sted, for den der vil slappe af og nyde at blive forkælet.
  Gina er f.eks., fantastisk til at give massage, det bedste jeg har prøvet.
  Se hele rejsetippet
 • Filippinerne - Nok verdens bedste sted

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Kaj Nielsen
  Boracay på Filippinerne er meget pæn med en natur som alle drømmer om. Varmen er omkring 37 grader i marts mdr. Der er hvide sandstrande så lang øjet kan se og vandet er lige så klar som vand i et glas.
  Se hele rejsetippet
Et lille stykke fred og ro
Rejsetips indsendt af:
Christian-Peter Pedersen
Kolding
30. april 2010

Et lille stykke fred og ro

Det her sted får jeg aldrig nok af. Lamanok vil altid stå højest på min liste over rejsemål.
Almindelig organiseret trafik kaos
Almindelig organiseret trafik kaos

Derude hvor alting ender og ferien starter

Mit lille hjørne af paradis ligger på spidsen af Anda Penisular mellem koralrev, kalkstensklipper og mangrover. Et sted vi altid vender tilbage til, der har sin egen ro og sit eget tempo. Lamanok Nature and Beach Resort er et meget lille familiedrevet feriested langt udenfor de almindelige turistruter og alligevel ikke mere end 3 timers rejse fra nærmeste lufthavn. Tre timer hvor jeg altid tænker: Det her kan ikke ende godt! Fra Tagbilarans almindelige kontrollerede kaos ud på landet langs kysten ad gode betonveje, der langsomt nærmest umærkeligt bliver smallere for til sidst at blive til en grusvej, der ender på en langstrakt sandstrand smykket med udriggerkanoer i alle regnbuens farver.
Nu er vi der snart
Nu er vi der snart

For enden af vejen ligger havet

Men rejsen er ikke slut i nu. Ude på kanten af en af verdens smukkeste koralrev ligger resortets egen udrigger og venter på os. Så skal bukserne smøges op, egentligt bare en symbolsk handling, for vandet når altid langt op på lårene inden man når ud til båden, men hvad gør det, når vandet er varmere end danske svømmehaller. Kufferten og de næste dages forsyninger følger trop på skuldrene af personalet, der hentede os i Tagbilaran. Med lidt held er solen gået ned, for så venter den flotteste velkomst for enden af sejlturen, hvor hele haven omkring huset er oplyst af fakler, og aftensmaden står klar på bordet.
Dagens oplevelse: Indkøb, og det er frisk - frisk - frisk.
Dagens oplevelse: Indkøb, og det er frisk - frisk - frisk.

En gør-det-selv ferie i ro og mag

Forude venter nogle dage med absolut ingenting, eller kun det, vi selv har lyst til. Mulighederne er der for vandreture i baglandet, snorkling på det fantastiske koralrev eller kanosejlads i mangroven. Udflugterne kan også gå til nogle af Bohols seværdigheder, der inkluderer de berømte Chocolate Hills, hængebroer, gamle spanske kirker, tovbaner, indkøbsture til de lokale markeder eller dykning med flasker, men alt skal organiseres i god tid af en selv og helst mindst dagen før. Men hvad gør det? Forventningens glæde er en del af oplevelsen og oplevelsen er helt min egen.
Livet er en fest! Resortets båd, næsten den eneste måde at komme og gå på.
Livet er en fest! Resortets båd, næsten den eneste måde at komme og gå på.

En livsglæde der smitter

Den filippinske befolkning er et folk fulde af smil og livsglæde, til trods for de meget små midler der står til deres rådighed. Selv dagens arbejde med at gøre stranden ren synes at være en fest fuld af løjer og glade drillende udbrud. Og til trods for Udenrigsministeriets afskrækkende vejledning, har vi aldrig været ude for farlige situationer, eller ubehagelige blikke. Der hviler en stemning af fred og fordragelighed over filippineren, som jeg ville ønske jeg kunne tage med mig hjem.
Måske tager jeg ud og bader senere.
Måske tager jeg ud og bader senere.

Min farvorit udsigt

Sidst på opholdet ender jeg altid med at stå på stranden, og kigge ud på de omkring liggende øer ude i den disede horisont, i halve og hele timer ad gangen. For pludselig at tage mig selv i det, og med dårlig samvittighed over ingenting at have gjort, at skynde mig op i køkkenet for at hente en ny kop kaffe, jeg kan stå med i hånden, når jeg fem minutter senere står nede på stranden og genoptager min træning i ingenting at gøre. Efter et ophold på Lamanok vender jeg altid tilbage til hverdagen med hovedet fuld af palmer, koraller og en glæde ved at vide, at der findes sådan et sted derude i den store vide verden. Mit lille hjørne af paradis hedder Lamanok.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/venedig/bibione-boernenes-italien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.