Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Filippinerne

 • Filippinerne - med rygsæk og 2 små børn.

  (Bedømt af 4 personer)
  18.12.13: Mette Poulsen
  Sidste vinter tog vi rygsækken på og rejste 6 uger til Filippinerne sammen med vores 2 små børn på 2 og 4 år.
  Vi planlagde selv turen, og havde bestilt overnatning hjemmefra, så vi med 2 små børn kunne drage ud i verden uden at skulle bekymre os om, hvor vi skulle tilbringe natten.
  Se hele rejsetippet
 • Seasun Beach Resort & Hotel

  (Bedømt af 6 personer)
  11.12.12: Jørgen Andersen
  Seasun er det hel perfekte ferie sted, for den der vil slappe af og nyde at blive forkælet.
  Gina er f.eks., fantastisk til at give massage, det bedste jeg har prøvet.
  Se hele rejsetippet
 • Filippinerne - Nok verdens bedste sted

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Kaj Nielsen
  Boracay på Filippinerne er meget pæn med en natur som alle drømmer om. Varmen er omkring 37 grader i marts mdr. Der er hvide sandstrande så lang øjet kan se og vandet er lige så klar som vand i et glas.
  Se hele rejsetippet
indsejlningen til coco beach.
Rejsetips indsendt af:
Kenneth Lundqvist
Værløse
15. juni 2009

Filippinerne - Coco Beach 24 timer undervejs og alligevel udhvilet

Vi har besøgt Filipinerne, det tager ca 15-16 timer i fly, 3 timers køretid, og tilsidst 1 time's sejllads på batabgas strædet, så kommer du til det herlige Coco Beach, ren afslapning og alligevel noget at lave.
Udsigten fra hytten
Udsigten fra hytten

Maybuya kokus palmer, hytter som ligger oppe, med en fantastisk udsigt

Når man ankommer til til Coco Beach, bliver man mødt i resturanten med en kølig drinks samt en konkyliehals kæde, men vi nyder drinken, har de lokale allerede sørget for at vores bagage er kommet op til vores hytte, og vores værtsfamilie som skal sørge for at der er rent og pænt hilser på, hver hytte har en service familie som kun står til din rådighed et gode man som dansker lige skal vende sig til, de kan passe børn, vasketøj hente kaffe, ja du siger bare hvad du vil have og det bliver skaffet uanset tidspunkt af døgnet, du hiver i klokken og de kommer. efter en hurtig udpakning er det tiden til at komme i den store pool eller en spytklat til havet, gå 4 skridt tag maske og snorkel på og du har et eldorado af korealrev og fisk i alle farver, husk at kigge efter NEMO.
 
Resortet råder over 4 resturanter, 1 pizza/kyllingbar, en resturant i silentpool området ligger op i kokuspalmerne og her er børn ikke velkommen. en resturant som drejer langtsomt rundt, her kan man få bøffer, lidt dyrested end selve hovedresturanten, men 4 retter for kun 150 kr går vel an.

Hytterne ligger oppe, og her kan man nyde aftensolen på de store terasser hvor alle har en hængekøje man kan ligge i inden at man får selskab at firben,gekkoer,myg, hytterne er primitive, der er dog træk og slip og bad men vandet kommer lige fra grunden og er koldt de første par dage, og så er det faktisk ret fedt at bade i koldt vand.
maden på vandbøffel safarie
maden på vandbøffel safarie

Ren afslapning og alligevel herlige oplevelser.

Man må simpelhen ikke gå glip af vandbøffelsafarie, man kører i jeepny, som er en lille minibus, bare turen er det hele værd, ind i junglen og her møder den sødeste lokalbefolkning som tager dig med vandbøffel og karre igennem et sandt smukt landskab over floder og frem til lagunen hvor man bader i vandet direkte fra bjergene imens laver guiden JOJO mad over åben ild og sørger for et veldækket bord af bananpalmer, imens stiller de lokale op til lokalshopping. Husk at købe noget af den alle så har de fået noget ud af deres kæmpe vandring på turen igennem landskabet med vandbøffelen går vi pludseligt holdt, koen skal af med moget, og en presenning kommer for så du ikke får de værste spjørt.

Efter en herlig middag går turen hjem til Coco Beach, da vi alle skal nå happy houre, der er nemlig dobbelt af alle drinks.

Hvis du er øm efter turen, så kan du få den herligste massage, klippet hår, manigure,ordnet fødder. eller du kan lave din egen tshirt, bare sig hvad der skal tegnes og han laver det i hånden og man maler selv farverne.

Hvis man er til henna tato, eller permanet tato gøres dette på stedet, og uden brug af skabelonener.
Frisk fanget tun til frokosten på en af strandene
Frisk fanget tun til frokosten på en af strandene

Prøv en picnic, tag med en bådsmand med rundt til forskellige strande.

Vi bestilte en picnick kurv, og køllige øl og sodavand, herefter kommer du ned til bådene, og der står en lokalbådsfører klar til at tage dig med på oplevelser, du bliver sejlet rundt til herlige strande, snorkler, bader og skiller solskin, imens griller bådsmanden din frokost.

Når du er færdig med at spise, spiser han og når han er mæt så kommer de lokale på stranden og spiser resten intet går til spilde husk på at filipinerne er et fattigt folkefær, og derfor går intet til spilde, mens du snorker kommer jones forbi, han har små både hvor du får en slik kan blive trukket på en lille båd, og se en masse forskellige fisk koraller, måske som os se havskildpadder. Husk at tage brød med, de giver man mens man snorkler og med et er du indhyldet i alverdens fisk som spiser dette brød.

En tur at denne art koster omkring for 4 voksne og 4 børn godt 500 kr og så er alt indregnet.

Man kan også shoppe, men pas nu på det er ægte kopier

Når du skal til byen Porto Galea, skal man via søvejen, her ligger der små både som mod betaling sejler lige derhen hvor du vil og de venter gerne på at man er færdig med at shoppe (det er mega billigt at shoppe) men så meget er der heller ikke at købe. Du bliver mødt at gadesælger som gerne vil sælge dig alt for rolex, ipod, perlekæder, ja det er lige før at bedstemor bliver solgt med i købet, men det er begrænset holdbarhed, vi blev tilbudt at købe en herreur og dame ur i rolex for godt 100 kr, men der manglede så en viser på uret, men det var ligemeget sagde sælgeren, den mangler jo også på det andet ur.

Er man til diskotek, skal man til sabang der kommer man også til via søvejen, eller man kan gå gennem en lille jungle men kun når det er lyst, man spiser godt men pas på, skal man på bar er det ikke smart at tage børn og sarte sjæle med ind, da der er strip af værste kaliber mange steder.
Morgen på stranden
Morgen på stranden

Glæd dig til et overdådigt morgenbord og nogle dage på stranden.

Når man står op om morgen står morgenmaden klar i resturanten, her er næste alt (kunne godt bruge lidt ost og yogurt) frisk frugt, frisk presset juice, altid flere slags, og når det er lav vandet så foregår morgenmaden på stranden, det er simpel så hyggeligt, sand i tæerne og herlig morgenmad.

Skulle man være uheldig at blive syg, så går du ned til deres eget minihospital, her kan alt kureres, en meget sjælden dårlig mave, bliver fikset i løbet af inden ting, og du kan være sikker på at lægen uden omkostninger tjekker op på dig når du møder ham.

Coco Beach har deres eget produktion af kokossæbe,olier, hængekøjer ovs, husk at købe noget det går til et godt formål.

Jeg kunne blive meget mere, men stopper nu, hvis du finder trangen til at prøve turen kan jeg fortælle at vi har været dernede 2 gange og vores udgifter til rejse,mad, ja alt betalt har vi brugt godt 40.000 kr for 3 voksne og 2 børn, i feb er der højsæson og der kan man komme afsted for godt 9.000 kr for 17 dage.

Kommentarer til rejsetips om Filippinerne

Fodre ikke fiskene

11/07 2011 Lasse
-udklip fra link-
Lad være med at fodre fisk, selvom det virker harmløst, men det påvirker økosystemets naturlige artssammensætning og gør fiskene utroligt aggressive. Det kan også være meget usundt for fiskene at få foder der ikke er en del af deres naturlige føde

http://www.koralrev.dk/main.asp?id=524

paradis

14/02 2011 Ragnhild
Vi er lige kommet hjem efter 17 super skønne dage,for delt på Coco Beach,Pandan Island og Subic Bay.
Vores favorit sted er og bliver nu Coco Beach det er det rene afslapning,deres personale ved hvordan man betjener gæsterne kun ros til det hele.
Pandan Island er til snorkel og dykning,man kan svømme med de store havskildpadder der.
Subic Bay er det rene luxus,men man skal lidt tålmodig i deres resturant der kan de lære meget fra Coco Beach med betjening ellers service ved værelserne er i top.

Dette var vores 5 tur til Coco Beach,men ikke den sidste.

Super tip

03/02 2010 Steen
Denne artikel fortjener 4 stjerner, men jeg kunne ikke få lov at ændre den halve stjerne til 4. Skal selv afsted i sommerferien og afslutte med en uge på Coco Beach, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Har blot hørt at priserne på¨Coco Beach er lidt høje i forhold til det øvrige Fillipinerne. Den første uge skal vi sejle med Hans Christian Andersen, så jeg håber på at få snorklet en hel masse og set en del små paradis-øer, og er der nogen, så kan give mig andre tips, er alle forslag velkomne. Vi skal iøvrigt starte med en overnatning i Manila - lige som vi også skal afslutte ferien med en overnatning i Manila. Joh - vi ser virkelig frem til denne ferie.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.