Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Filippinerne

 • Seasun Beach Resort & Hotel

  (Bedømt af 6 personer)
  11.12.12: Jørgen Andersen
  Seasun er det hel perfekte ferie sted, for den der vil slappe af og nyde at blive forkælet.
  Gina er f.eks., fantastisk til at give massage, det bedste jeg har prøvet.
  Se hele rejsetippet
 • Filippinerne - Nok verdens bedste sted

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Kaj Nielsen
  Boracay på Filippinerne er meget pæn med en natur som alle drømmer om. Varmen er omkring 37 grader i marts mdr. Der er hvide sandstrande så lang øjet kan se og vandet er lige så klar som vand i et glas.
  Se hele rejsetippet
 • Coco Beach og Hong Kong

  (Bedømt af 2 personer)
  20.11.11: Dorthe Henningsen
  For et par år siden tog vi turen til Coco Beach på fillipinerne. Et skønt sted med fantastiske strande og helt unikke muligheder for snorkling og dykning.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Mette Poulsen
Århus
18. dec. 2013

Filippinerne - med rygsæk og 2 små børn.

Sidste vinter tog vi rygsækken på og rejste 6 uger til Filippinerne sammen med vores 2 små børn på 2 og 4 år.
Chocolate Hills
Chocolate Hills

Bohol

Vi fløj til Filippinernes 2. største by Cebu, hvorfra vi sejlede ud til øen Bohol. Der boede vi  på den lille halvø Panglo, hvor vi skulle tilbringe de næste 10 dage. Der vær her rig mulighed for at slappe af på en fantastisk sandstrand med det klareste vand.
På øen kan man se de fascinerende bakker kaldet Chocolate Hills. Chocolate Hills består af ca. 1.260 bakker dækket af græs, som bliver brunt i tørsæsonen, deraf navnet Chocolate Hills. Et virkeligt smukt syn!
Bohol er desuden kendt for de små spøgelsesaber "Tarsiers", som er sjove at se på - især når man har børn med.
Hvis man kan lide at dykke eller snorkle er det det helt rigtige sted at være, da man her finder de smukkeste koralrev.
Malapasqua
Malapasqua

Malapasqua - det lille paradis.

Fra Bohol gik turen videre til den lille ø Malapasqua. Turen var ret lang for 2 små børn, da vi første skulle sejle til Cebu og herfra videre med taxa til Maya - en humpede køretur på ca. 3,5 time . og så med en båd ud til Malapascua. Men det var hele turen værd.
Øen har en helt utrolig ro og gæstfrihed. Og om aftenen bliver der dækket op nede på stranden med små borde, stearinlys og sækkestole.
En gåtur rundt på øen, giver dig hurtigt mulighed for at komme i kontakt med lokalbefolkningen og opleve filippinernes hverdag.
Ayala Centret - Cebu
Ayala Centret - Cebu

Storbyliv i Cebu.

Efter mange dag med sand mellem tæerne og i sengen, blev det tid til lidt storbyliv i byen Cebu.Her ligger det store indkøbscenter Ayala, hvor man finder både supermarkeder, udendørs restauranter og fine butikker. Vi tilbragte mange timer herinde og der var mulighed for få lidt nyt (og billigt) legetøj til børnene og ikke mindst nye forsyninger af bleer!!
Diniwid Beach - Boracay
Diniwid Beach - Boracay

Boracay - turisme og smukke strande.

Det sidste stop på turen var Filippinernes største turistmål Boracay, som er kendt for den smukkeste strand - White Beach. Og ja, den er virkelig smuk med det fuldstændige hvide og bløde sand og det klareste vand. Standen er opdelt i 3 stationer, hvoraf station 2 er strandens centrum og således også der, hvor er mest larm fra restauranter og musik. Vi boede på station 3, som lå i den mere rolige ende af stranden.
Nord for White Beach ligger den lille idylliske "Diniwid Beach", hvor der er meget roligt og mindst ligeså smukt. Man kan her tage en bambuselevator op til en lille restaurant "Nami", hvorfra der er den smukkeste udsigt.
Selvom der er mange turister på Boracay i forhold til de andre steder på Filippinere er øen utrolig hyggelig. White Beach centrum, kaldes D'mall og her finder man en masse små hyggelige butikker og restauranter. Her finder man bl.a. Lemon cafe, som laver de lækkreste kager og fantastiske smoothies. For børnene er der et lille pariserhjul, som de kan prøve.
Nede på stranden er der et hav af restauranter, og hvis man er til indisk mad, kan vi bestemt anbefale "True Food". På restaurantens 1. sal sidder man på pudder ved nogle små borde og har den skønneste udsigt ud over havet - især hvis man er der lige ved solnedgang.

Det gæstfrie folkefærd

Gennem hele vores rejse mødte vi kun søde, hjælpsomme og gæstfrie mennesker. Når man rejser med børn, kommer man hurtigt i kontakt med lokalbefolkningen, da filippiner elsker børn. Børnene følte sig altid velkommen og blev selvfølgelig også beundret pga. deres lyse lokker.
Filippinernes venlighed er en af grundene til at det er meget nemt at rejse rundt i landet. Derudover taler og forstår næsten alle engelsk.

Det er bestemt ikke sidste gang, at vi har besøgt Filippinerne!!!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.