Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Filippinerne

 • Filippinerne - med rygsæk og 2 små børn.

  (Bedømt af 4 personer)
  18.12.13: Mette Poulsen
  Sidste vinter tog vi rygsækken på og rejste 6 uger til Filippinerne sammen med vores 2 små børn på 2 og 4 år.
  Vi planlagde selv turen, og havde bestilt overnatning hjemmefra, så vi med 2 små børn kunne drage ud i verden uden at skulle bekymre os om, hvor vi skulle tilbringe natten.
  Se hele rejsetippet
 • Seasun Beach Resort & Hotel

  (Bedømt af 6 personer)
  11.12.12: Jørgen Andersen
  Seasun er det hel perfekte ferie sted, for den der vil slappe af og nyde at blive forkælet.
  Gina er f.eks., fantastisk til at give massage, det bedste jeg har prøvet.
  Se hele rejsetippet
 • Filippinerne - Nok verdens bedste sted

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Kaj Nielsen
  Boracay på Filippinerne er meget pæn med en natur som alle drømmer om. Varmen er omkring 37 grader i marts mdr. Der er hvide sandstrande så lang øjet kan se og vandet er lige så klar som vand i et glas.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Seasun Beach Resort & Hotel

  (Bedømt af 6 personer)
  11.12.12: Jørgen Andersen
  Seasun er det hel perfekte ferie sted, for den der vil slappe af og nyde at blive forkælet.
  Gina er f.eks., fantastisk til at give massage, det bedste jeg har prøvet.
  Se hele rejsetippet
Seassun Hotel
Rejsetips indsendt af:
Jørgen Andersen
Skagen
4. dec. 2010

Filippinerne -Tropernes paradis

Tropernes paradis finder du på Filippinerne nærmer Seasun Beach Resort & Hotel Sabang Sta.Cruz. Zambales Luzon Filippinerne. Stedet hvor hele familien kan slappe af og blive forkælet i særklasse af familien Regtinales.
23 KG Tanigi
23 KG Tanigi

Stedet med både afslapning og oplevelser du sent vil glemme!

Seasun er nemt at komme til, fra lufthavnen har Seasun en bil der hentede mig og min familie. Manilia er lidt af en oplevelse, når man kommer fra lille dk. Der er mennesker over alt, vejene er overfyldt, der overhales inden om og uden om, biler kører på tværs, der dyttes hele tiden.
Mennesker på tagene af nogle af bilerne. Nå men vores chauffør kørte pænt.

Vi tog to stop hvor vi kunne komme på toliet og hygge spise. Vi så en stor vulkan nord for manila. Så drejede vi af og kørte ca 50 km mod Alongapo og videre op ca 100 km til lige før ca 3 km før Sta. Cruz. Der drejer vi til højre mod Sabang. Det var noget af en oplevelse der var næsten liv langs vejen hele vejen hunde bøfler menesker og med Sabang tørede de ris på vejen.

På Seasun blev vi varmt taget i mod af familien Regtinales, som havde stedet. Nu var det tid til en kold drinks på strandrestaurant, og efter vi var kommet lidt på plads på vores værelser tog vi en velfortjænt lur inden aftensmad godnat.

Vi oplevede mange ting Jeg fangede en stor Tanigi på 23 kg vi var på Island Hopping på Putipot kun 30 min i Seasuns egen båd. Vi var også oppe i bjerget, og se nogle af de 58 huler, der er oppe ved Sagrada Cave. Transporten der op blev klaret på en motorcykel med sidevogn, alle tiders tur fantanstisk udsigt der oppe fra. Man udvinder også salt af havand lige nord for Sta. Cruz. det kunne også klares på mc.
På to dages tur, til den gamle krom mine oppe i bjerget, med krystal klart vand, som vi drak af.

Hundred Islands et af verdens vidunder ingen stæder på jorden, er så mange øer på så en lile område, der kan overnattes på nogle af øerne, lav din egen Robinson Ekspeditionen. PS ingen EL på øen. Dette er bestemt også et besøg værd, kun en time kørsel fra Seasun.

Seasun har sine egne både, som bringer friske fisk til Resturant hver dag. Og for det ikke skal være løgn har de også deres egene rismarker, og en 30m høj vindmølle som forsyner dem med frisk rent vand. Vi fik et utroligt varmt forhold til hele familien Reginales, som vi sent vil glemme. Vi kan kun varmt anbefale stedet til andre, der vil slappe af og forkæles i særkladse med lidt oplevelser.

Seværdigheder

Kommentarer til rejsetippet om Filippinerne

Filippinerne 5 gange men ikke sidste.

16/12 2012 Kim Kjeldsen
Hej til jer alle Læser

Jeg er kommet her på Seasun en hel del gange og må sige at det er som at komme hjem sådan bliver man modtaget.
Pragtfuld pesonale :-)

Ud over det er der sådan en dejligt roligt, ud over at du kan høre havet snakke det meste af tiden, har ofte ligget og faldet i søvn i deres vandtårn hvor der er hængt hængekøjer op.
De har det hele der, dejlige værelser i forskellig størrelser og priser resturant med et stort udvalg

Det er en af de bedste strande jeg kender og er velegnet til familiebadning i alle aldre du kan tage nogle dejlige trave ture ved stranden eller i lokalsamfundet som møder dig med en venlighed ud over alt, alle vil gerne slå en sludder af hvis man går til dem med åbent sind
Er du til en udflugt er der flere øer inden for en halv times sejltur(seasun har "Bankaer" både du kan leje med chauffør) hvor du kan snorkle eller bare gå i land og hygge dig, eller tage på en fiske tur, har selv fanget en masse doradoer en meget velsmagende fisk men der er andre arter også helt op til 20-25 kg den største jeg personligt har fanget var på 11 kg men har set dem større, ( fangsten kan du selv tilberede eller få dem til det)
Ud over det er der en dejlig by kun 7 km borte hvor du kan shoppe eller bare trisse rundt i bjergene er der huler i forskellige størrelser samt dejlig udkigspunkter og alt dette kan i få personalet til at vise jer og de kører jer også gerne på længer ture i minibus som til 100 island eller Baguio, Sagada Hangin coffins eller Benaue berømte ris terrasser.

Jeg kan med VARMESTE følser anbefale jer stedet

P.s Det er ikke sidste gang jeg kommer der!

Filippinerne har mange fisk.

16/12 2012 Jørgen Andersen
Jørgen Andersen

I have been at SeaSun many times its a nice place to relax and the beach is very nice and clean shallow water good for children have done some trolling fishing also not so succesfull only one small tuna but will try again.

Vi kommer snart til dit lækre paradis

07/12 2010 Hans og Joy
Hej Michael
Vi kommer snart og besøger dit lille paradis Seasun. Glæder os til at faa friske fisk - lige fanget udenfor dit resort.
Hans og Joy
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.