Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Filippinerne

 • Filippinerne - med rygsæk og 2 små børn.

  (Bedømt af 4 personer)
  18.12.13: Mette Poulsen
  Sidste vinter tog vi rygsækken på og rejste 6 uger til Filippinerne sammen med vores 2 små børn på 2 og 4 år.
  Vi planlagde selv turen, og havde bestilt overnatning hjemmefra, så vi med 2 små børn kunne drage ud i verden uden at skulle bekymre os om, hvor vi skulle tilbringe natten.
  Se hele rejsetippet
 • Seasun Beach Resort & Hotel

  (Bedømt af 6 personer)
  11.12.12: Jørgen Andersen
  Seasun er det hel perfekte ferie sted, for den der vil slappe af og nyde at blive forkælet.
  Gina er f.eks., fantastisk til at give massage, det bedste jeg har prøvet.
  Se hele rejsetippet
 • Filippinerne - Nok verdens bedste sted

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Kaj Nielsen
  Boracay på Filippinerne er meget pæn med en natur som alle drømmer om. Varmen er omkring 37 grader i marts mdr. Der er hvide sandstrande så lang øjet kan se og vandet er lige så klar som vand i et glas.
  Se hele rejsetippet
Philippinerne - min bedste tur 7 gange
Rejsetips indsendt af:
Randers
15. nov. 2011

Philippinerne - min bedste tur 7 gange

Hej
Jeg har rejst til Philippinerne hele 7 gange. Jeg rejser først til Hongkong hvor jeg bliver et par dage, det er et fantastisk dejlig flot sted at tilbringe nogle dage.
Efter besøget flyver jeg 2 timer til Manila i Philippinerne. Der bliver jeg også 2 dage og kigger lidt rundt. Et meget billigt sted både for hotel og mad og drikke. Derefter tager jeg bussen, en moderne bus, ca 250 km mod nord , der oppe på bjerget ligger the summer capital of Philippines, nemlig Baguio City. En dejlig spændende by med masser af liv , der bor ca 300.000 i byen. Det er min ynglings by i denne verden, mange dejlige restauranter, ca 24 grader året rundt, international miljø. Bliver der som regel ½ år af gangen, derefter samme vej tilbage med samme ophold, den tur holder jeg meget af..
Jeg er en 67 årig pensionistmed mod på livet.

Mvh
Svend
Randers

Kommentarer til rejsetippet om Filippinerne

Filippinerne en ferie værd.

16/12 2012 Kim Kjeldsen
Hej til jer alle Læser

Jeg er kommet her på Seasun en hel del gange og må sige at det er som at komme hjem sådan bliver man modtaget.
Pragtfuld pesonale :-)

Ud over det er der sådan en dejligt roligt, ud over at du kan høre havet snakke det meste af tiden, har ofte ligget og faldet i søvn i deres vandtårn hvor der er hængt hængekøjer op.
De har det hele der, dejlige værelser i forskellig størrelser og priser resturant med et stort udvalg

Det er en af de bedste strande jeg kender og er velegnet til familiebadning i alle aldre du kan tage nogle dejlige trave ture ved stranden eller i lokalsamfundet som møder dig med en venlighed ud over alt, alle vil gerne slå en sludder af hvis man går til dem med åbent sind
Er du til en udflugt er der flere øer inden for en halv times sejltur(seasun har "Bankaer" både du kan leje med chauffør) hvor du kan snorkle eller bare gå i land og hygge dig, eller tage på en fiske tur, har selv fanget en masse doradoer en meget velsmagende fisk men der er andre arter også helt op til 20-25 kg den største jeg personligt har fanget var på 11 kg men har set dem større, ( fangsten kan du selv tilberede eller få dem til det)
Ud over det er der en dejlig by kun 7 km borte hvor du kan shoppe eller bare trisse rundt i bjergene er der huler i forskellige størrelser samt dejlig udkigspunkter og alt dette kan i få personalet til at vise jer og de kører jer også gerne på længer ture i minibus som til 100 island eller Baguio, Sagada Hangin coffins eller Benaue berømte ris terrasser.

Jeg kan med VARMESTE følser anbefale jer stedet

P.s Det er ikke sidste gang jeg kommer der!
De har ny hjemeside (www.seasunbeachresort.dk)

Fra Manila til Baguio

18/01 2012 Adelina Nielsen
Man kan også tag busen fra Manila via Olongapo, Botolan, Iba, og Santa Cruz Zambales. At køre gennem West kysten er ikke så ring enda.

I byen Santa Cruz, har et Beach Resort som driver af Familie Reginales, en fint lille Resort med meget børne venlig strand. meget skønt og stille og rolig sted. 30 minuter sejl tur til en lille Ø Potipot Island som kaldes nu den nye Boracay Nord på.

Turen kan gå videre til Hundred Island, hvis man har god tid så kan man lige stop ved byen Dasul, her kan man se hvordan man udvider havvand til salt.

Prøve det næste gang du kommer derned:-) Kan varmt anbefalde.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/setesdalen-norge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.