Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Filippinerne

 • Filippinerne - med rygsæk og 2 små børn.

  (Bedømt af 4 personer)
  18.12.13: Mette Poulsen
  Sidste vinter tog vi rygsækken på og rejste 6 uger til Filippinerne sammen med vores 2 små børn på 2 og 4 år.
  Vi planlagde selv turen, og havde bestilt overnatning hjemmefra, så vi med 2 små børn kunne drage ud i verden uden at skulle bekymre os om, hvor vi skulle tilbringe natten.
  Se hele rejsetippet
 • Seasun Beach Resort & Hotel

  (Bedømt af 6 personer)
  11.12.12: Jørgen Andersen
  Seasun er det hel perfekte ferie sted, for den der vil slappe af og nyde at blive forkælet.
  Gina er f.eks., fantastisk til at give massage, det bedste jeg har prøvet.
  Se hele rejsetippet
 • Filippinerne - Nok verdens bedste sted

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Kaj Nielsen
  Boracay på Filippinerne er meget pæn med en natur som alle drømmer om. Varmen er omkring 37 grader i marts mdr. Der er hvide sandstrande så lang øjet kan se og vandet er lige så klar som vand i et glas.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Pernille Westensøe
Dianalund
21. okt. 2010

Umådeligt livsbekræftende og seriøst billigt på Filippinerne

En kombination af en uge på coco beach (Mindoro) og en uge med coco explorer (krydstogt) er det mest livsbekræftende og afstressende paradis man kan opleve, og så er det umådelig billigt

Prøv en fantastisk livsbekræftende rejse til Mindoro

To gange har jeg og min familie nu været på Mindoro i Filippinerne. Første gang to uger på coco beach (mindoro) i bambushytte på den mest vidunderlige paradisø man kan tænke sig. Og anden gang en uge samme sted men kombineret med en efterfølgende uge på coco explorer. På skibet var vi omkring 40 personer, og i løbet af den uge kom vi nærmest til at føle os som en stor familie incl. besætningen. Det er en fantastisk og livsbekræftende oplevelse af naturen i havet med snorkling, dykning, et fantastisk dyreliv. Og vi har mødt utrolig søde, venlige, gæstfri og glade Filippinere overalt hvor vi var. Og oplevelser på en ny ø dag for dag.

Coco beach er en fantastik paradisø med bambushytter midt i den frie natur, og med en fantastisk stemning og glade, rolige og gæstfri mennesker. Mit rejsetips er, at det er en rejse man skal give sig selv lov til at opleve, for det er den mest livsbekræftende, oplevelsesrige og samtidig afslappende oplevelse man kan få for så få økonomiske midler. Det er helt ubeskriveligt vidunderligt.

Kommentarer til rejsetippet om Filippinerne

Coco Explorer???

23/02 2011 Dorte K. Winther
Dette er en side med rejsetip, og så giver det ingen mening i år 2010 at skrive om et skib som ikke har sejlet på Filippinerne siden 2007. Skriv gerne årstal for hvornår rejsen er foretaget, så kan folk bedre bruge råd og tips.

Paradis på jord

16/11 2010 Annette Nielsen
Jeg kan fuldt ud tilslutte mig din begejstring ,var selv på filipinerne Feb.2010 på Coco beach og vi tager dertil igen til Jan. 2011 blot lidt længere tid i 21 dg. ;) Det er i sandhed Paradis på jord. Skal bare opleves inden man skal herfra.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/pension-luchnerwirt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.