Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Helsinki

Her kan du bestille dit fly til Helsinki. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Helsinki.

Med bus

Det er både nemt og billigt at tage en bus fra Helsinkis lufthavn. Tag fx bus nr. 615, 451 eller 415 der alle kører dig direkte til byens centrum på ca. 30 minutter. Du kan også tage en af Finnairs lufthavnsbusser, der kører omkring hvert 20. minut. Du finder busstoppestederne foran terminalerne.
Læs mere om bus til Helsinki

Med taxi

Du kan naturligvis også vælge at tage en taxi, der er den mindre prisvenlige, men nemmeste form for transport til dit hotel i Helsinki. Turen tager omkring en halv time. Du finder taxiholdepladsen lige udenfor ankomsthallen ved terminalerne.
Læs mere om taxi til Helsinki

Kort om Helsinki

Panoramaudsigt ud over Helsinki
Finlands hovedstad, Helsinki, er en forholdsvis lille storby med under en million indbyggere. Trods dens størrelse, har byen ry for at være på forkant med både mode og design. Men selvom Finnerne er innovative, er de også kendte for at være et stolt folkefærd, der værner om deres kulturelle arv og traditioner. Og det er netop denne kontrast mellem det moderne og det traditionelle, som Helsinki bærer præg af.

Byens smukke beliggenhed ved det Baltiske Hav, spreder en rolig og romantisk atmosfære over byen. Her kan du således opleve alt fra betagende natur til et rigt kulturliv for ikke at glemme byens smukke kirker og katedraler. En gåtur langs Esplanada Park, som er en flot havnefront, er i øvrigt også et must. Helsinki er en spændende storby, der har noget for enhver smag.
Læs mere om Helsinki
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inns-pennsylvania/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.