Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Finland

Skiresort i Levi Lapland, Finland
Rejsetips indsendt af:
Bogense
26. feb. 2011

Skiresort i Levi Lapland, Finland

Levi er et nyere område i Finland indenfor skiresorts, men området har 4 forskellige skiresorts og der er ca. 23.000 sengepladser og de fleste hoteller har åben året rundt, her er noget for enhver smag.
Her er alt indenfor skisporten, der er masser af lifte og pister ( ja området har ligeså meget at byde på som Frankring - Østrig - Sverige og Norge ). Der kører gratis skibus rundt hver, der er 2 forskellige ruter. Her er butikker - cafeer - spisesteder - svømmehal og ja masser af hoteller, som noget nyt i år har de fået Icium det er en isskulptur park og den er åben helt hentil til maj måden hvor det så begynder at tø. Her er virkelig noget at se på, figurer -bygninger -personer ja dyr er her også og i alle mulige størrelser og udformninger. Der kommer ca 60 personer fra Kina og laver den her isskulptur park, der er åben både om dagen og om aften og det man ikke har fået set om dagen,ja det ser man om aftenen.
Der er der farvet belysning på alle de forskellige ting der er i parken og her ser man alle de ting man ikke kunne se i løbet af dagen pga af solen der skinner og som gør at mange af figurerne dem ser man ikke og først om aften. Men dette er en oplevelse der skal opleves.

Stedet kan også besøges om sommeren hvor der er golfbaner vandreture masser af cykelruter legepladser i træerne ude i skoven, ja her er alt og for en hver smag. Det bedste er at om vinteren har man stor mulighed for at se Nordlyset og det skal virkelig opleves. Sikke da et farvespil der kan laves på himlen. Der er mulighed for at sove i igloer der er lavet af glag hele vejen rundt og så har man udsyn til hele himlen. Ja dette sted skal skal virkelig opleves her er alt, der er gang i den 24 timer i døgnet livemusik hver eneste aften/nat men ønsker man en lidt mere rolig ferie rykker man bare lige ud af byen, her får man virkelig roen at mærke .

Der flyves med op til 5 forskellige flyselskaber til Kittila Airport som ligger ca 15 min kørsel fra Levi.
isskulptur park

isskulptur park

dette er bare et af mange billeder ,men stedet skal opleves

Aktiviteter
Golf, Skisport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.