Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Rundrejse med dansk rejseleder

Billige flybilletter med British Airways

FDM travel sælger mange billige British Airways, American Airlines og Iberia flybilletter fra København og Hamburg til hele verden. Flyv fx direkte fra København til London op til flere gange om dagen, videre til Nordamerika, Sydamerika eller Østen. British Airways og partnere dækker det meste af verden. Alle 3 flyselskaber tilbyder komfort og god service ombord.

Bestil fly & hotel

Bestil fly & hotel
Hvis du både bestiller fly & hotel hos FDM travel er du beskyttet af Pakkerejseloven. Derfor er det en rigtig god ide at kombinere en billig flybillet med British Airways eller en af deres partnere, med et godt centralt hotel.

FDM travel tilbyder gode, centrale hoteller i hele verden fra budget til luksus. Så vær smart og bestil din pakkerejse nu. 
 
Med British Airways kan du gratis medbringe 23kg bagage per person, dette gælder både inden for Europa og oversøisk. Som et af de få flyselskaber må du gerne medbringe 2 stk. håndbagage. På alle British Airways flyvninger kan du vælge mellem et bredt sortiment af mad samt drikkevare.

Som partner med Iberia og American Airlines tilbyde de 3 flyselksaber et af verdens størtse netværk, og har mere end 100 destinationer at vælge i mellem.

 

Flyv fra Hamborg lufthavn og spar penge

Flyv fra Hamborg lufthavn og spar penge
Hamborg lufthavn ligger tættere på Danmark end man lige skulle tro. Fra Odense og Billund kan du på ca. 3 timer når Hamborg lufthavn og fra Sønderborg kun 2 timer. Hamborg lufthavn er en af Tysklands største og her fra kan du flyve til mere end 115 destinationer i hele verden. Lufthavnen servicerer 63 forskellige flyselskaber og har ca. 12.000 parkeringspladser, så det er nemt at køre dertil og parkere bilen. Du kan bestille plads til parkering her

British Airways er kendt for sit store rutenetværk og flyver flere gange dagligt fra Hamborg lufthavn via London til hele verden. Fra Hamborg lufthavn kan du fx flyve til New York, Johannesburg, Bangkok og mange flere spændende destinationer.

Der kan være penge og spare hvis man er villig til at kører til Hamborg og hoppe på flyet. Dette skyldes det store antal flyselskaber og en lavere afgift. Du kan ude til højre i søgebanneret vælge "Afrejse fra" Hamburg.

Hvorfor bestille dine flybilletter med BA, AA eller IB

Hvorfor bestille dine flybilletter med BA, AA eller IB
British Airways er en del af oneworld alliancen, og har derfor et netværk over hele verden. I London Heathrow holder British Airways til i terminal 5, der hvert år sender over 30 millioner passagere ud i verden. Fra København flyver British Airways flere gange om dagen til London Heathrow. Skal du flyve oversøisk kan det ikke være nemmere i det man ikke skal skifte terminal. Alle British Airways fly lander og letter fra denne terminal, der byder på gode restauranter og shopping muligheder. Hvis du rejser med British Airways vil du opleve flyflåden er ny og servicen ombord samt komforten er helt i top. 

Flyrejser med British Airways, American Airways & Iberia dækker:

• Flyrejser til danskernes foretrukne storbyer som fx London, Madrid og New York.
• Flybilletter til hele verden 
• Afgang fra København med mulighed for tilslutningsfly
• Fordele som bonus kunde
• Servering til børnenen først
• Mad og drikke er naturligvis inkl.
• Gode børnerabatter
• Stort udvalg af underholdning ombord
• Moderne og miljøvenlige fly

 

Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjek-altid-bagageregler.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.