Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Emirates flybilletter

FDM travel sælger billige flybilletter med Emirates, til Mellemøsten, Asien, Australien og New Zealand. Emirates er flere gange blevet kåret til årets flyselskab og tilbyder en af verdens bedste service om bord på deres fly. Emiratas flyver direkte fra København via Dubai til et stort udvalg af destinationer i hele verden. Med mulighed for at gøre stop i Dubai, er dette et 5-stjernet flyselskab.
Tilbud på udvalgte destinationer

Et godt tip:

Et godt tip:
Hvis du både bestiller fly og hotel, er du dækket af Pakkerejseloven. Derfor er det smart at kombinere en billig flybillet med Emirates med et dejligt hotel.

FDM travel tilbyder mange gode, centrale hoteller i hele verden fra budget til luksus. Emirates forbinder København via Dubai med Mellemøsten, Asien, Australien og New Zealand.

Der er fuld service ombord på flyet, hvor der serveres mad og drikkevarer. Savner du underholdning, så kan Emirates tilbyder mere end 1.200 film, spil, tv og radiostationer.

Husk at du med Emirates kan gøre stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen til/fra Australien og New Zealand. Du kan fx tage på ørken-safari, se verdens højeste skyskraber Burj Khalifa eller shop amok i verdens største shoppingcenter.
Denne side er udskrevet d. 5. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.