Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Flyv billigt med Air France/KLM

Flyv fra Aalborg med KLM

KLM har daglige afgange fra Aalborg til Amsterdam hvorfra der er forbildelser ud i verden.
 
  • OBS: Huske der er mere end 4.000 gratis parkeringspladser i Aalborg Lufthavn.
Flyv med KLM/Air France
Drømmer du om en spændende tur til USA´s herligheder eller Østens magi? Så er det en god idé at købe flybilletten nu. Air France/KLM har nemlig superpriser på en lang række destinationer i USA og Østen.

Se eksempler på priserne her - eller udfyld søgeboksen øverst til højre og find aktuelle priser på datoer, der passer dig og din familie.

Flybillet + Hotel = Smart

Husk på, det er en god ide, hvis du både bestiller fly og hotel på samme tid, for så er du beskyttet af Pakkerejseloven.

Det er derfor smart at kombinere en billig Air France/KLM flybillet med et godt, centralt hotel i din ankomstby. Vi tilbyder gode, centrale hoteller i USA, Canada, Østen og hele verden fra budget til luksus. 
KLM og Air France er to af Europas førende flyselskaber. Med base i Amsterdam og Paris er der altid en forbindelse fra København, Ålborg eller Billund til Sydeuropa, Nordamerika og resten af verden. Begge flyselskaber er kendt for deres gode service ombord samt punktlighed og bliver rost til skyerne af kunderne, som har fløjet med dem. FDM travel kan derfor varmt anbefale KLM og Air France til dig og din families næste ferie.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/krydstogt/krydstogtliste-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.