Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Lufthansa flybilletter

FDM travel tilbyder lige nu billige flybilletter med Lufthansa, men skynd dig da de gode tilbud udløber snart. Da Lufthansa er en del af "Star Alliance" sammen med United, Swiss og Air Canada kan du med fordel også flyve fra næsten alle provinsbyer samt København. Med Lufthansas store rutenetværk, dækker de mere end noget andet flyselskab i verden. Lufthansas Airbus 380 er allerede på vingerne. 

Flyv fra Aalborg med Lufthansa

Lufthansa har flere flyruter fra Aalborg Lufthavn. Nogle direkte og andre med en enkelt mellemlandning eller 2, før turen går videre til fx New York eller San Francisco.
Ruterne til/fra USA betjenes af Lufthansa og selskabets partnere, Air Canada og United Airlines, hvilket giver dig flere flere rejsemuligheder på den samme dag.
 
  • OBS: Husk der er mere end 4.000 gratis parkeringspladser i Aalborg Lufthavn.

Flyv fra København med Lufthansa

Fly+Hotel = Smart

Fly+Hotel = Smart
Hvis du både bestiller fly & hotel hos FDM travel er du beskyttet af Pakkerejseloven. Derfor er det en rigtig god ide at kombinere en billig flybillet med Lufthansa med et godt, centralt hotel.

FDM travel tilbyder gode, centrale hoteller i hele verden fra budget til luksus. Så vær smart og bestil din pakkerejse nu.

Med Lufthansa kan du gratis medbringe 20 kg bagage per person, og hvis du skal til USA er det 23 kg.

På alle Lufthansas flyvninger kan du vælge mellem et bredt sortiment af mad samt drikkevare.OBS: Lufthansa har af- og hjemrejse flere dage om ugen til-og fra alle deres destinationer i hele verden.

Husk du kan optjene Bonus point på alle Lufthansas flyvninger.

Hvorfor bestille dine flybilletter med Lufthansa

Hvorfor bestille dine flybilletter med Lufthansa
Lufthansa har et af verdens største rutenetværk, og med deres deltagelse i Star Alliance dækker de flere destinationer i hele verden end noget anden. Lufthansa har et stærkt rutenetværk til Nordamerika, og kan derved servicere de fleste byer i USA og Canada. Deres flyflåde er ny og inkluderer også verdens største fly Airbus 380. Lufthansa ligger i top blandt flyselskaber i Europa, når det handler om service og punktlighed. 

Lufthansa sælger billige flybilletter til:

  • Indenrigsfly i Tyskland
  • Flyrejser fra Danmark via et utal af storbyer i Tyskalnd til mange europæiske storbyer
  • Flyrejser fra Danmark via et utal af storbyer i Tyskland til Nordamerika
  • Flyrejser fra Danmark via et utal af storbyer i Tyskland til Mellemøsten og Asien
  • Flyrejser fra Danmark via et utal af storbyer i Tyskland til Sydamerika og Afrika     

Facts om Lufthansa

Facts om Lufthansa
Lufthansa er Tysklands internationale luftfartsselskab, med hovedkontor i Deutz. Selskabet har 710 fly og servicerer ca. 410 forskellige destinationer i hele verden. Lufthansa er med sine 117.000 ansatte fordelt over 146 lande, et af verdens største flyselskaber. 

Lufthansas flåde: Flytyperne Airbus 380/340/330/321/320/319, Boeing 737/747-400. CRJ 900 og 700 samt en del propelfly af forskellige typer. 

Lufthansa internationale IATA kode: LH

Lufthansas historie

Flyselskabet Lufthansa har sin start i 1920erne. Her var det mest postsække der blev fragtet rundt i landet. Op gennem 1930erne var Lufthansa et af de førende flyselskaber inden for passagerflyvning. Flyselskabet udkonkurrerede de berømte luftskibe, og begyndte deres transatlantiske flyvninger allerede i 1940erne. Lufthansa som vi kender det i dag ejes delvis af den tyske stat og andre større selskaber. 

I maj 2010 gik Lufthansas første Airbus 380 på vingerne, og flyver bla. mellem Frankfurt og San Francisco og Miami.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.