Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud på udvalgte rejser

Norwegian flybilletter

Norwegian er et af Skandinaviens største flyselskaber, og har en af de nyeste flyflåder i Europa. Norwegian flyver fra København og Aalborg til mere end 90 destinationer, og det er derfor nemt at flyve til sit ynglings rejsemål. Som det eneste flyselskab i Danmark tilbyde Norwegian gratis WiFi på udvalgte afgange.  

Pakkerejser

Pakkerejser
Hvis du både bestiller fly & hotel er du beskyttet af Pakkerejseloven. Derfor er det en god ide at bestille en billig flybillet med Norwegian sammen et godt, centralt hotel.

FDM travel tilbyder gode, centrale hoteller i hele sudeuropa fra budget til luksus. Så vær smart og bestil din pakkerejse nu.

Ombord på udvalgte afgange med Norwegian er der mulighed for at bruge WiFi gratis. Flyselskabet tilbyder desuden et bredt sortiment af drikke samt noget at spise.

OBS: Norwegian har af- og hjemrejse flere dage om ugen til-og fra de fleste destinationer. Får du ikke et resultat i første omgang, så prøv igen med nye datoer, elelr se i kalenderen hvornår de flyver.

Hvorfor bestille dine flybilletter med Norwegian

Hvorfor bestille dine flybilletter med Norwegian
Flyrejser med Norwegian dækker:

• Flyrejser til danskernes foretrukne destinationer
• Flybilletter til hele Europa, Nordamerika og Mellemøsten 
• Afgang fra København, Billund og Aalborg
• Kun håndbagag? Gå direkte til gaten
• Fordele som Norwegian reward bonusprogram medlem
• Moderne og miljøvenlige fly
 

 

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/cypern/ayia-napa-og-fig-tree-bay/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.