Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

THAI Airways flybilletter

FDM travel sælger lige nu billige THAI Airways flybilletter fra Danmark til hele verden. Flyv fx direkte fra København til Bangkok eller Phuket eller til en af de mange andre spændende destinationer. THAI Airways er den hurtigste vej til Thailand, og tilbyder en prisbelønnet service ombord.

Hvorfor bestille dine flybilletter med THAI Airways?

Velkommen til Thai Airways
THAI Airways har siden 1960 fløjet direkte mellem København og Bangkok. I samarbejde med SAS kan de også tilbyde tilslutningsfly fra de fleste provinsbyer, der gør rejsen meget nemmere. THAI Airways er det foretrukne selskab, når det kommer til rejse mellem Danmark og Thailand, og med flere afgange om ugen, er Thailand lidt tættere på. Fx har Thai Airways 3 ugentlige afgange direkte til Phuket fra Kastrup i vintersæsonen. Flyflåden er ny og servicen ombord samt komforten er helt i top. 

Flyrejser med THAI Airways dækker:
 
  • Flyrejser til danskernes foretrukne Thailandske destinationer som fx Bangkok, Krabi og Phuket
  • Flybilletter til hele verden 
  • Afgang fra København med mulighed for tilslutningsfly
  • Privilegier for Royal Orchid Plus medlemmer
  • Fordele som Star Alliance/Eurobonus kunde
  • Gode børnerabatter
  • Moderne og miljøvenlige fly

Fly+Hotel = Smart

Fly+Hotel = Smart
Hvis du både bestiller fly & hotel er du beskyttet af Pakkerejseloven. Derfor er det smart at kombinere en billig flybillet med THAI Airways med et godt, centralt hotel.

FDM travel tilbyder gode, centrale hoteller i hele verden fra budget til luksus. Så vær smart og bestil din pakkerejse nu.

Ombord på THAI Airways kan du uden ekstra omkostninger medbringe 20kg bagage per person, på alle deres oversøiske destinationer.

På alle THAI Airways flyvninger kan du vælge mellem et bredt sortiment af mad, drikkevare og underholdning.

OBS: THAI Airways har af- og hjemrejse flere dage om ugen til-og fra alle deres destinationer. Får du ikke et resultat i første omgang, så prøv igen med nye datoer.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.