Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Ferie i helligdagene

Forårsferie

Planlæg en rejse i nogle af forårets helligdage. Vi har masser af dejlige miniferietilbud der passer perfekt til Store bededag, Kristi Himmelfart og Pinsen. Du kan også tage på forårsferie i en af Europas pragtfulde storbyer eller en hyggelig miniferie til et af Tysklands populære badelande? Der er heller ikke langt til sol og varme i Sydeuropa.

Tyskland er perfekt til en forårsferie

Tag på badelandsferie i foråret med familien
Tyskland er perfekt til en forårsferie. Tager du hele familien med på forårsferie, kan du fx køre til et af de populære badelande. Vil du overraske din "bedre halvdel" med en lille forårsferie, er et wellness ophold eller en romantisk miniferie det helt rigtige.
Læs mere om forårsferie i Tyskland

Forårsferie i en storby

Tag på forårsferie i en storby
Foråret er en særlig dejlig årstid at tage på storbyferie. Oplev blomster og træer der springer ud og farver de populære og romantiske storbyer i alle regnbuens farver. Bestil en billig forårsferie til Paris, Rom, Berlin eller en af Europas mange andre spændende storbyer.

Den længere forårsferie til sydens sol

Tag på forårsferie til Sydeuropa
En forårsferie til Sydeuropa er altid et hit. Du kan tage forskud på sommeren og få brunet benene inden solen stikker næsen frem her på vores breddegrader. Der er allerede behageligt lunt i det sydlige Europa, mens vi stadig går med halstørklæde og hue herhjemme.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.