Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Annette Holm
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 00
Mine specialer:
Miniferier, Europa og Østen
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Annette Holm

Annette Holm - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Oprindeligt er jeg udlært i sportsbranchen, men rejsebranchen træk mere i mig. Først blev jeg ansat på Hjørring Rejsebureau, inden jeg for godt 10 år siden kom til FDM-Travel. Jeg har bestemt ikke fortrudt mit brancheskift. I rejsebranchen sker der hele tiden noget nyt, og det er spændende at være del af en branche i konstant udvikling.

Mine rejser
Gennem tiderne har jeg prøvet rigtig mange forskellige ferieformer. Jeg elsker at komme lidt væk hjemmefra på en miniferie i Europa. Om vinteren står den som regel på skiferie i Norge eller Sverige med min familie, men jeg er bestemt heller ikke færdig med krydstogtlivet. Krydstogt er en vidunderlig rejseform. Masser af afslapning, fantastisk mad og nye oplevelser hver dag.

Også Vietnam var en stor oplevelse. Det er et smukt og frodigt land med en vidunderlig og imødekommende lokalbefolkning. Det samme gælder Thailand, som jeg har besøgt flere gange. Særligt den thailandske tropeø Koh Chang er jeg meget glad for. Øen er ikke stor, men den byder på rigtig mange muligheder for udflugter og badning langs de lækre strande. Når jeg er i Thailand, sørger jeg altid for at have et par nætter i Bangkok. Den by tager pusten fra mig!

Yndlingsrejseform
Jeg er som sagt glad for miniferier. Men tillader tiden det, tager jeg gerne på længere ture til Østen eller på en kør-selv-ferie med familien. Jeg foretrækker at bo på hoteller af en god kvalitet. Men det behøver ikke være luksus.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Mange af mine bedste rejseoplevelser knytter sig til min families årlige vinterferier. Det er svært at pege på én bestemt oplevelse. Det er mere stemningen, når familien samles til en hyggelig aften efter en lang dag på ski. Eller når vi næste morgen gør klar til endnu en dag. Liften starter, og solen står højt på en knald blå himmel. Forventningen til dagens skiløb stiger, og det er umuligt ikke at blive i godt humør ved udsigten til endnu en fantastisk dag i sneen.

Min helt egen drømmerejse
Sejlturen med Hurtigruten langs den norske kyst fra Bergen til Kirkenes ligger meget højt på min liste. Naturen i den norske skærgård er ganske enkelt forrygende, og at sejle mellem fjordenes stejle fjelde må være en oplevelse for livet.

 

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Annette Holm

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Annette Holm

Annette Holm
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 00
Mail: avh@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.