Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Bente Grønvig
FDM travel i Odense
Telefon: 70281328
Mine specialer:
USA, Europa, krydstogter og Disney
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Bente Grønvig

Bente Grønvig - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg kom til FDM Travel i 1994. Men i mere end 25 år har jeg sendt folk ud på rejser til alle afkroge af kloden, så jeg har opbygget en bred viden om mange forskellige rejsemål.

Jeg ved, vi alle har brug for at komme af sted på ferie ind i mellem. Nogle gange er det den store rundtur, der trækker. Mens en kort miniferie andre gange kan være sagen. Ligegyldigt hvor rejsen går hen, er det en fornøjelse at hjælpe kunderne med at planlægge den perfekte rejse. Særlig dejligt er det naturligvis, når vi sammen rammer plet, og de bagefter fortæller, at det har været den bedste ferie i deres liv!

Mine rejser
I Europa har jeg bl.a. besøgt Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland. Weissenhäuser Strand i Tyskland er et af de steder, jeg har besøgt flest gange. Men det er også blevet til en meget spændende rejse til Grønland, hvor jeg oplevede den arktiske natur på tætteste hold. Min tur til Istanbul var også spændende, og det var en stor oplevelse at besøge Sydafrikas nationalparker.

Blandt mine absolutte ynglingsrejsemål er dog Nordamerika. Canada er fantastisk smukt med sine dybe skove, spejlblanke søer og dramatiske bjerge. Men også i USA er fascinerende. Jeg har rejst en del rundt i USA, og særligt New York har fanget mit hjerte. Den by har en helt unik atmosfære, og oplevelserne synes at stå i kø på hvert et gadehjørne.

Yndlingsrejseform
Jeg stræber altid efter at planlægge rejsen grundigt inden afgang. På den måde ved jeg, at jeg får jeg oplevet det, jeg gerne vil. Så kan vi altid tage det impulsive på stedet.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Sydafrikas nationalparker er ganske enkelt fabelagtige, og jeg så langt flere dyr, end jeg havde drømt om hjemmefra.

Et andet højdepunkt var Istanbul, der stadig står for mig som en af de mest interessante byer, jeg har besøgt. Istanbul er en ægte kulturby på grænsen mellem Europa og Asien. Her ligger vestlige butikker side om side med romerske levn og smukke moskeer. Beliggenheden ned til Bosporus giver lige prikken over i’et. Det er vidunderligt at sidde på en tagterrasse i den gamle bydel med den Den Blå Moske på den ene side og udsigt over vandet på den anden.
Min helt egen drømmerejse går til
Det er uden tvivl en familietur til USA.

Læs mine rejsetips

Alcatraz

Min vej til rejsebranchen
Jeg kom til FDM Travel ...

Memphis

Min vej til rejsebranchen
Jeg kom til FDM Travel ...

Skriv din kommentar til Bente Grønvig

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Bente Grønvig

Bente Grønvig
FDM travel i Odense
Telefon: 70281328
Mail: bgr@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.