Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Bente Noris Christensen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 01
Mine specialer:
USA og Sydeuropa
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar

Bente Noris Christensen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har været i rejsebranchen i omkring 15 år, så arbejdet som rejsekonsulent er næsten blevet en livsstil. Det er altid inspirerende at snakke med kunderne og høre om deres drømme og ønsker, og jeg nyder udfordringen i bagefter at sammenstykke lige netop den rejse, som kunderne drømmer om!

Mine rejser
Jeg kan naturligvis også selv lide at rejse, og jeg har allerede besøgt mange forskellige steder. Europa er blevet udforsket grundigt, men mine rejser har også bragt mig til fascinerende Sydafrika og eksotiske Singapore. Singapore er et spændende sted. Her kan man udforske indiske og kinesiske templer om formiddagen, shoppe i gigantiske shoppingcentre om eftermiddagen og spise middag på en fortovsrestaurant omringet af oplyste skyskrabere i tropenatten. Fra Singapore kørte jeg en tur til Malaysia og tog nogle nætter på Tioman Island, der byder på fantastisk natur og lækre tropestrande.

Men min favoritdestination er USA. Det land har bare det hele, og jeg bliver nok aldrig færdig med at udforske de mange nationalparker, storbyer og lækre strande. Jeg har bl.a. besøgt Californien to gange, New England samt Washington DC. Hver gang jeg kommer hjem fra USA, er jeg klar til at pakke kufferten og rejse derover igen, fordi der lige er lidt mere, jeg gerne vil opleve.

Yndlingsrejseform
Jeg er mest til at rejse på egen hånd. I Europa foretrækker jeg at booke fly og hotel hjemmefra, og så bare tage tingene, som de kommer. I USA derimod skal man have en bil til rådighed, så der er kør selv-ferier den ideale måde at opleve landet på.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelser
Der har været mange. Highway 1 langs Californiens kyst er fantastisk smuk. Det samme var mine helikopterture over Bryce Canyon og Las Vegas. Især flyveturen over Las Vegas var en surrealistisk oplevelse. Fra luften kan man rigtig se de overdådig luksushoteller med deres flotte haver og lækre pools. Las Vegas er for øvrigt et godt sted at gøre stop mellem besøgene i nationalparkerne.

Sydafrika var en anden af mine helt store rejseoplevelse. Jeg var bl.a. til familiebryllup på en olivenfarm i bjergene, og jeg oplevede dyrelivet på tætteste hold i nationalparkerne. Men det blev også til besøg i Swaziland og udforskning af vingårdene uden for Cape Town – hvor man uden tvivl får nogle af verdens bedste bøffer!

Min helt egen drømmerejse går til
Maldiverne… det må være paradis!

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Bente Noris Christensen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Bente Noris Christensen

Bente Noris Christensen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 01
Mail: bnc@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/fuerteventura/barcelo-fuerteventura-thalasso-spa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.