Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Betina Nielsen
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 24
Mine specialer:
USA, Canada, Australien og New Zealand
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Betina Nielsen

Betina Nielsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Mit hjerte banker for alt, hvad der har med rejser at gøre. Så det kom ikke som nogen overraskelse, da jeg for omkring 20 år siden søgte ind i rejsebranchen. Arbejdet er stadig min hobby, og jeg elsker det. Hele atmosfæren syder af glæde, spænding og forventning. Når jeg rejser, er det for at opleve så meget som muligt, som jeg kan dele ud af til mine kunder.

Mine rejser
På mine rejser foretrækker jeg at kombinere afslapning med noget aktivt. Det kunne være dykning mellem farvestrålende koraler i Thailand, Florida og Australien. Det kunne være vandreture i USA's fantastiske nationalparker eller udforskning af alverdens storbyer til fods. Jeg har boet seks måneder i London og nyder alt, hvad en storby som London har at tilbyde. Men jeg holder mig heller ikke tilbage fra f.eks Bridge Climb i Sydney, en tur på motorcykel eller udforskning af Australiens solbagte landskaber fra en helikopter.

Naturoplevelser betyder meget for mig, og jeg rejser gerne langt for at opleve alligatorer i Floridas sumpe, papegøjer i Australien eller aber i Thailand. Det er sådan nogle oplevelser, der fuldender min ferie – især hvis man bagefter kan nyde en velfortjent massage på en tropestrand til lyden af bølgernes sagte brusen.

Yndlingsrejseform
Jeg foretrækker at rejse på egen hånd, og heldigvis er de fleste af mine yndlingslande oplagte til dette. Italien og Grækenland byder på masser af spændende oplevelser for individuelle rejsende. Det samme gør Thailand, hvor prisniveauet tilmed tillader lidt luksus i ny og næ. USA og Australien derimod er som skabt til kør-selv-ferie i motorhome eller bil.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Jeg elsker at sejle, og nogle af mine bedste oplevelser har været med båd. At se Ha Long Bugtens dramatiske klipper glide tæt forbi båden var en helt specielt oplevelse. Men mine sejlture gennem den kroatiske skærgård, mellem Australiens tropeøer og ad de engelske floder var også vidunderlige. Fælles for dem alle var nok, at de netop kombinerede afslapning med aktive oplevelser – præcis som jeg godt kan lide det.

Min helt egen drømmerejse går til
Det Vestlige Canada, New Zealand eller Sydamerika lyder meget spændende!

Helt privat
At mine børn elsker forlystelsesparker som Disneyland og Universal Studios er måske ikke så overraskende. Men jeg er faktisk også selv helt vild med dem, og jeg har besøgt dem både i Paris og Florida.

Læs mine rejsetips

Darwin

Min vej til rejsebranchen
Mit hjerte banker for ...

Daydream Island

Min vej til rejsebranchen
Mit hjerte banker for ...

Skriv din kommentar til Betina Nielsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Betina Nielsen

Betina Nielsen
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 24
Mail: ben@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-en-smuk-og-alsidig-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.