Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Birgit Larsen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 02
Mine specialer:
USA, Europa og Miniferie
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Birgit Larsen

Birgit Larsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg kendte ikke meget til rejsebranchen, da jeg blev ansat som elev i 1977. Men jeg blev hurtigt fanget af stemningen. Ikke to dage er ens, og det er altid spændende at løse de forskellige udfordringer, som dagligdagen bringer. Desuden møder jeg en masse glade mennesker, der ligesom mig brænder for at rejse. Det gør mig særlig glad, når kunder kommer ind efter hjemvendt rejse og fortæller om deres oplevelser. Disse beretninger bruger jeg flittigt, næste gang en rejse til samme destination skal planlægges.

Mine rejser
Jeg har nydt vidunderlige Thailand ad flere omgange og oplevet mange forskellige sider af USA på både kør-selv-rejser og storbyferier. Adskillige europæiske storbyer er også blevet besøgt gennem tiden. Deriblandt London, Prag, Barcelona, Riga, St. Petersburg, Berlin, Dublin og Paris flere gange. Men mit ubestridte yndlingsland er Italien, som jeg har besøgt utallige gange. Det land har bare det hele. Flot natur, et dejligt klima og så er maden jo forrygende. Står den på badeferie, er det Adriaterhavskysten eller Den Italienske Riviera, jeg sætter kurs imod. I Toscana derimod elsker jeg at besøge vingårde og nyde stemningen i historiske byer som Lucca og Siena. Er det kulturen, der trækker, kommer man ikke udenom Rom og Firenze, der bugner af museer, kirker, ruiner – samt masser af hyggelige restauranter.

Yndlingsrejseform
Jeg vil helst flyve til destinationen. Det går hurtigt, og så kan jeg leje en bil ved ankomsten. Det gør heller ikke noget, hvis der er lidt luksus og forkælelse på rejsen.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Det var helt sikkert min tur til Mpala Lodge i Sydafrika. At se de store elefantflokke i deres naturlige omgivelser på helt nært hold var en oplevelse for livet. En aften kørte vi tilbage mod lodgen, og pludselig stod der en enorm elefant og spærrede vejen lige foran os. Den kiggede intenst på os et øjeblik, inden den forsvandt ind i bushen. En anden dag var vi på vandresafari anført af bevæbnede rangere. Vi skulle gå pænt på række, for de vilde dyr kunne være overalt omkring os. Det fik virkelig adrenalinen til at køre rundt i kroppen!

Min helt egen drømmerejse går til
Min drømmerejse går til Thailand. En rundrejse i det nordlige Thailand efterfulgt af badeferie på en tropeø i Sydthailand.

Læs mine rejsetips

Garda By

Min vej til rejsebranchen
Jeg kendte ikke meget ...

Skriv din kommentar til Birgit Larsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt FDM travel rejsespecialist Birgit Larsen

Birgit Larsen
FDM travel i Aalborg
Telefon: 70 28 13 02
Mail: bil@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forsikring-af-afbestilling.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.