Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Birgitte Juhl
FDM traveli Odense
Telefon: 70 28 13 29
Mine specialer:
USA og Europa
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Birgitte Juhl

Birgitte Juhl - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Da jeg skulle vælge uddannelse, vidste jeg med mig selv, at jeg ville ind i kontorfaget. Men det skulle ikke være et almindeligt kontorjob. Det skulle være noget, jeg brændte for, og derfor faldt valget på rejsebranchen. Her blev jeg udlært, og efter to år hos DSB Rejsebureau kom jeg til FDM Travel i år 2000. Jeg har ikke fortrudt mit valg et øjeblik. Det at kunne være med på råd, når andres ferie skal planlægges, er da værd at brænde for! Det gør mig glad at sidde med forventningsfulde kunder, som skal ud og opleve den store verden. Får man tilmed en tilbagemelding fra kunden om, at de har haft en skøn tur, så giver det ekstra blod på tanden.

Mine rejser
Mine rejser er først og fremmest gået til USA og Europa. Adskillige europæiske storbyer er blevet besøgt, og jeg nyder kulturen og stemningen i historiske byer som Rom, Firenze, Prag og Dublin. Disneyland Paris er det også blevet til et par gange, og Weissenhaüser Strand er blevet flittigt besøgt. Men jeg har også slappet af på bl.a. Tenerife, Mallorca, Lanzarote og Korfu.

Men det er USA, jeg for alvor har tabt mit hjerte til. Selv efter to ture til Østkysten og en rejse til Florida kan jeg slet ikke få nok. Florida har virkelig noget for enhver smag. Forlystelsesparkerne i Orlando, de tropiske strande og fantastisk natur. Det hele ligger tilmed i overskuelig køreafstand, hvilket er særligt godt for familier med børn.

Yndlingsrejseform
Kør selv-ferie, fly, hotel, feriebolig. Jeg er til det hele, alt efter hvor turen går hen.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Jeg er ikke til de vilde, grænseoverskridende rejser. Men for mig var det en fantastisk oplevelse at cykle rundt i Washington DC. Det er en skøn måde at opleve en storby på. Dog helst med guide, der kan føre én ind bag facaderne og ind i de små gader og kvarterer, man ellers aldrig ville finde på egen hånd.

En anden stor oplevelse var i Florida. Jeg havde fundet ud af, at jeg har familie i Florida, og dem arrangerede jeg et møde med. Det var en stor og varm oplevelse!

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg drømmer om at tage familien med til USA en dag. Måske til Vestkysten denne gang. Men jeg ville nu også gerne tilbage til Florida.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Birgitte Juhl

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Birgitte Juhl

Birgitte Juhl
FDM traveli Odense
Telefon: 70 28 13 29
Mail: bju@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/birgitte-juhl-odense.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.