Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Charlotte Laursen
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 20
Mine specialer:
USA, krydstogt, Mellemøsten og Europa
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Charlotte Laursen

Charlotte Laursen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har det bedst, når jeg har mindst fem eller seks rejser planlagt om året. Så betyder det mindre, om de er store rundrejser eller en forlænget weekend. Bare det at rejse er fantastisk! Derfor startede jeg som elev hos FDM Travel i 2007. På den måde kunne jeg forene min passion med mit arbejde, og det er en fantastisk følelse at skræddersy kundernes drømmerejse og se glæden og forventningen i deres ansigter.

Mine rejser
Jeg holder meget af Europa, som jeg har udforsket på alt lige fra storbyferie i Berlin til camping i Sydfrankrig. Jeg har sågar været vinplukker i Saint Emilion og besteget vulkanen Vesuv.

Men også fjernere himmelstrøg trækker i mig. Det var en fantastisk oplevelse at gå på Den kinesiske mur, og der er noget særligt over at sejle ned ad Mekongfloden mellem jungleklædte bjerge. Jeg har også spist hummer på den amerikanske østkyst og besøgt verdens 3. største Moske i Abu Dhabi. Personligt kan jeg godt lide at opleve fremmede byer på cykel. Man kommer tættere på og kan bedre suge de mange indtryk til sig. Sådan oplevede jeg f.eks. Bostons stejle gader. Men jeg har også udforsket Bangkoks farverige baggyder fra sadlen. Og så gør det ikke noget, hvis man bagefter kan slappe af i palmernes skygge på Phi Phi-øerne i Thailand, der må være det tætteste, vi kommer Paradis på Jorden.

Yndlingsrejseform
Forskellige destinationer lader sig bedst udforske på forskellig vis. Derfor er jeg til forskellige rejseformer alt efter, hvor rejsen går hen. Jeg siger bestemt ikke ’nej tak’ til luksus eller et krydstogt gennem eksotiske farvande. Men jeg er heller ikke bleg for at pakke rygsækken og kaste mig ud i det ukendte. Kør-selv-ferier er også en god rejseform. Bilen gør det let at komme rundt, og den giver samtidig friheden til at improviserer undervejs.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Helt klart min første rygsækrejse til Thailand! Turen var fyldt med fantastiske oplevelser, og nogle gange måtte jeg knibe mig selv i armen for at være sikker på, at de var rigtige.

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg har tabt mit hjerte til USA, Thailand og Italien. Men alligevel går min drømmerejse nok til Grønland. Jeg elsker at fotografere og finder bl.a. isbjergene utroligt fascinerende. Bliver det ikke Grønland, ville den helt store tur rundt i Det vestlige USA bestemt heller ikke være tosset.

Læs mine rejsetips

Outlet i Prag

Min vej til rejsebranchen
Jeg har det bedst, ...

Skriv din kommentar til Charlotte Laursen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Charlotte Laursen

Charlotte Laursen
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 20
Mail: chl@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.