Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Christina K. Thomsen
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 25
Mine specialer:
Australien, New Zealand, USA og Canada og krydstogt
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Christina K. Thomsen

Christina K. Thomsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Da jeg startede i rejsebranchen i 2008, var det med kufferten fuld af oplevelser fra mine mange personlige rejser. Men det, der virkelig fik mit hjerte til at banke for rejsebranche, var, da jeg på egen krop oplevede, hvor vigtig en veltilrettelagt rejse er. Da vidste jeg, at jeg ville arbejde som rejsekonsulent. Det er et både spændende og meget varieret job, hvor man aldrig ved på forhånd hvilken drømmerejse, der skal planlægges i dag. Jeg føler mig virkelig heldig over at have fundet dette arbejde. For hvem ønsker sig ikke et job, hvor man dagligt gør andre mennesker glade og hjælper dem med at opfylde deres drømme?

Mine rejser
Udover at have oplevet det meste af Europa fra bagsæde af en bil, på storbyferier eller via krydstogt i Middelhavet, har jeg rejst gennem Thailand og Malaysia til Singapore. Jeg har også kørt langs Australiens østkyst, produceret min egen vin i det sydlige Australien samt set kænguruer på Kangaroo Island. Få andre lande byder på den samme kombination af imødekommende befolkning og fantastisk natur som Australien. Det skulle da lige være New Zealand, hvor jeg kom tæt på både hvaler og gletsjere. Schweiz er nu også dejligt. Her arbejdede jeg i ca. tre måneder.

I Caribien har jeg nydt Barbados’ vidunderlige strande og oplevet danmarkshistorien i Dansk Vestindien. Jeg er også glad for USA. Især fordi man virkelig har følelsen af, at alt kan lade sig gøre, og kun fantasien sætter grænser. USA har rigtig meget at byde på, men en sjov oplevelse var at være publikum på The Late Show med David Lettermann.

Yndlingsrejseform
Det kommer an på, hvilken destination jeg rejser til. På storbyferier foretrække jeg luksus, mens jeg helst vil rejse i Østen med rygsæk. Men jeg holder også meget af krydstogter, hvor man har hotellet med sig overalt. Jeg planlægger dog altid min rejse grundigt hjemmefra.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Min mest mindeværdige rejse må være jordomrejsen med min kæreste. Kontrasten fra Østen over Australien til New Zealand, mødet med de lokale, og oplevelserne, man får på en længere rejse, er bare noget ganske særligt. Helikopterturen over New Yorks højhuse glemmer jeg heller ikke.

Min helt egen drømmerejse går til
Jeg vil utrolig gerne opleve Canada – og meget gerne på et krydstogt fra Vancouver til Alaska. Men selvfølgelig også med mulighed for at kører ind i landet og opleve de storslåede nationalparker.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Christina K. Thomsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Christina K. Thomsen

Christina K. Thomsen
FDM travel i Århus
Telefon: 70 28 13 25
Mail: ckt@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.