Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Christina Morán
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 26
Mine specialer:
Australien, New Zealand, USA, Canada samt grupperejser
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Christina Morán

Christina Morán - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har været ansat i rejsebranchen siden 1989, og jeg kan ikke forestille mig et andet job, jeg hellere ville lave. Jeg elsker selv at rejse, og jeg nyder den store udfordring, det er at omforme folks ønsker og rejsedrømme til den perfekte rejse. Det er dejligt at få lov til at bruge otte timer om dagen på noget, der interessere mig, og når kunderne så bliver glade for det arbejde, jeg har gjort, er det en rigtig god dag!

Mine rejser
Mine rejser har været meget forskellige. Jeg har rejst dybt ind i Amazonas jungle, og jeg er blevet ”jagtet” af en orangutang på Sumatra. Men jeg vil lige så gerne spænde skiene og udfordre de snedækkede bjergskråninger i Europa og USA. Under varmere himmelstrøg har jeg redet på elefantryg i Thailand, holdt en koalabjørn i Australien og snorklet ved siden af en havskildpadde på Great Barrier Reef. Jeg har spist frisklavede nudler fra gadekøkkener i Bangkok og gået ned af den fashionable gade La Rambla i Barcelona og nydt gadekunstnerne. For blot at nævne nogle få af mine mange gode oplevelser.

Yndlingsrejseform
Jeg nyder at lave grupperejser. Men selv fortrækker jeg den individuelle rejse, hvor programmet planlægges efter mine ønsker. Det er altid sjovt at opleve store turistattraktioner, men ofte finder jeg de største oplevelser i områder, der ikke er helt så overrendt. Heldigvis byder mine yndlingslande – USA, Canada, New Zealand, Australien og Thailand – på masser af store attraktioner såvel som ukendte vidundere, der bare venter på at blive opdaget.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
Det ser svært at pege på bare én oplevelse. Der har været så mange. Men mødet med orangutangen, der løb efter mig på Sumatra, var en helt unik oplevelse. Det var turen til Amazonas også. Her sejlede vi i kanoer til en lille ø, hvor de vilde aber lod os komme ganske tæt på.

Men jeg er også vild med Bangkok. Denne hektiske, støjende og vidunderlig kaotiske storby gør noget ved mig. Ofte flyver jeg via Bangkok andre steder hen, og så tager jeg et par dage i byen. Det er en god måde at brække rejsen op på, og Bangkok er så fuld af overraskelser, at jeg oplever noget nyt hver gang.

Min helt egen drømmerejse går til
New Zealand. Uden tvivl overhovedet! Med et stop i Bangkok på vejen.

Læs mine rejsetips

Skriv din kommentar til Christina Morán

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Christina Morán

Christina Morán
FDM travel i Næstved
Telefon: 70 28 13 26
Mail: cmr@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.