Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Connie Larsen
FDM travel i Aarhus
Telefon: 70 21 03 94
Mine specialer:
Europa og Østen
Læs mine rejsetips
Skriv din kommentar
Connie Larsen

Connie Larsen - FDM travel rejsespecialist

Min vej til rejsebranchen
Jeg har altid været indenfor rejsebranchen, og jeg kunne egentlig ikke tænke mig at prøve noget andet. Der er så mange forskellige aspekter af rejsebranchen, og gennem tiderne har jeg prøvet kræfter med både forretningsrejser og ferierejser. Det er en fantastisk følelse hver dag at sende glade og forventningsfulde folk ud i den store verden. Det kan man kun blive i godt humør af!

Mine rejser
Personligt elsker jeg aktive ferier såsom cykelferier og skiferier. Jeg er også vild med kajak, og der er ikke noget så afslappende, som at lade sig glide lydløst gennem vandet for at se, hvad der gemmer sig bag den næste pynt.

Det betyder ikke, at jeg kun er til aktive ferier. Jeg er vild med Frankrig, Grækenland og Spanien, der alle tilbyder en fantastisk kombination af oplevelser, afslapning og storbyferier. Gennem tiden har jeg besøgt en lang række af Europas storbyer, men jeg kan godt lide at opleve noget nyt, når jeg rejser. Derfor har mine rejser også ført mig til så fremmede himmelstrøg som Thailand, Singapore og på Bali. Safari i Kenya var en anden en stor oplevelse. At trille ud på savannen i det tidlige morgengry og høre noget stort bevæge sig et sted i mørket nær bilen er helt fantastisk.

Yndlingsrejseform
Der er mange. I mine øjne har både luksushoteller og primitiv camping hver sine fordele. Kør-selv-ferier er jeg dog særlig glad for. Ikke mindst i USA, hvor jeg har udforsket Californiens solbagte landskaber og Floridas tropiske strande. Det pulserende gadeliv i New York er også dybt fascinerende, men man må heller ikke glemme nærliggende Boston, der byder på masser af historie og en næsten europæisk atmosfære.

Mine bedste og vildeste rejseoplevelse
At stå tidligt op på en skiferie, så jeg kan stå på bjergtoppen som den allerførste om morgenen og se ned over pisten, hvor ingen endnu har sat deres spor i den nyfaldne sne. Det er en følelse, der er umulig at beskrive. Men Maldivernes kridhvide sandstrande og turkise vand er også svær at glemme på en regnfuld dansk vinterdag. Det samme gælder Poros, hvor jeg holdt en vidunderlig familieferie. Bare min mand, min datter, en græsk ø og den smittende græske gæstfrihed.

Min helt egen drømmerejse går til New Zealand. Naturen er storslået, og der er gode muligheder for at opleve den på aktiv vis.

Læs mine rejsetips

Khao Lak

Min vej til rejsebranchen
Jeg ...

Skriv din kommentar til Connie Larsen

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Kontakt Connie Larsen

Connie Larsen
FDM travel i Aarhus
Telefon: 70 21 03 94
Mail: cla@fdm-travel.dk
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/hua-hin/g-house-hua-hin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.